50 Milyon’u Kaybetti Ama Heyecanını Yaşıyor

Aynalı Pazar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2015 - 15:06, Güncelleme: 06.01.2015 - 15:06 3082+ kez okundu.
 

50 Milyon’u Kaybetti Ama Heyecanını Yaşıyor

Çanakkale’nin Çan ilçesinde yaşayan Seyfi Dülkar isimli vatandaş yılbaşında büyük ikramiye olarak verilen 50 Milyon TL’lik ödül için toplam 500 adet çeyrek bilet aldı. Çekiliş sonrasında büyük ikramiyenin ikisi Aydın, Niğde ve Ankara’da satıldığının ortaya çıkması üzerine Seyfi Dülkar heyecanı biraz daha yaşamak için biletlerine bakmıyor.
Çanakkale’nin Çan ilçesinde oto galericilik yapan Seyfi Dülkar isimli vatandaş yılbaşı ikramiyesi olarak dağıtılan 50 Milyon TL’lik ödül için 6.250 TL değerinde 500 adet çeyrek bilet satın aldı. Aldığı biletlere ikramiye çıkıp çıkmadığını öğrenmek için ulaştığımız Seyfi Dülkar; “Büyük ikramiye bana çıksın diye çok umutluydum. Günlerdir çekilişi heyecanla bekledim. Yılbaşı akşamı büyük ikramiyenin diğer illere çıkması hayal kırıklığı yarattı” dedi.   BÜYÜK İKRAMİYE KAÇTI AMA..   Seyfi Dülkar sahip olduğu 500 bilete ikramiye çıkıp çıkmadığı ile ilgili olarak ise; “Şu ana kadar sadece en büyük ikramiye olan 50 Milyon TL’yi kaçırdığımı biliyorum. Bu heyecanı ve umudu bir süre daha yaşamak istediğim için biletlerin sonuçlarına henüz bakmadım. Belki diğer büyük ikramiyeler isabet etmiştir, bende bilmiyorum. Belki de verdiğim parayı bile kurtaramayacağım ama umut etmek yine de çok güzel” açıklamasında bulundu.  
Çanakkale’nin Çan ilçesinde yaşayan Seyfi Dülkar isimli vatandaş yılbaşında büyük ikramiye olarak verilen 50 Milyon TL’lik ödül için toplam 500 adet çeyrek bilet aldı. Çekiliş sonrasında büyük ikramiyenin ikisi Aydın, Niğde ve Ankara’da satıldığının ortaya çıkması üzerine Seyfi Dülkar heyecanı biraz daha yaşamak için biletlerine bakmıyor.

Çanakkale’nin Çan ilçesinde oto galericilik yapan Seyfi Dülkar isimli vatandaş yılbaşı ikramiyesi olarak dağıtılan 50 Milyon TL’lik ödül için 6.250 TL değerinde 500 adet çeyrek bilet satın aldı. Aldığı biletlere ikramiye çıkıp çıkmadığını öğrenmek için ulaştığımız Seyfi Dülkar; “Büyük ikramiye bana çıksın diye çok umutluydum. Günlerdir çekilişi heyecanla bekledim. Yılbaşı akşamı büyük ikramiyenin diğer illere çıkması hayal kırıklığı yarattı” dedi.

 

BÜYÜK İKRAMİYE KAÇTI AMA..

 

Seyfi Dülkar sahip olduğu 500 bilete ikramiye çıkıp çıkmadığı ile ilgili olarak ise; “Şu ana kadar sadece en büyük ikramiye olan 50 Milyon TL’yi kaçırdığımı biliyorum. Bu heyecanı ve umudu bir süre daha yaşamak istediğim için biletlerin sonuçlarına henüz bakmadım. Belki diğer büyük ikramiyeler isabet etmiştir, bende bilmiyorum. Belki de verdiğim parayı bile kurtaramayacağım ama umut etmek yine de çok güzel” açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.