thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Ülgür Gökhan ve CHP Yönetimine Cevabımızdır..

Tarih: 08-12-2022 06:40:12 Güncelleme: 08-12-2022 06:50:12 + -


06 Aralık 2022 günü Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve 07 Aralık 2022 günü CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural'ın Aynalı Pazar gazetesini hedef alan açıklamalarına cevabımızdır.


Ülgür Gökhan ve CHP Yönetimine Cevabımızdır..

06 Aralık 2022 günü Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve 07 Aralık 2022 günü CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural'ın Aynalı Pazar gazetesini hedef alan açıklamalarına cevabımızdır.

 

BİZ SADECE BİR HABER YAPTIK

Aynalı Pazar Gazetesi her gün onlarca kez yaptığı gibi,  pazar günü gerçekleşen İYİ Parti Merkez İlçe kongresini önce takip etti, sonra haber yaptı. Haberde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz'un konuşmasını öne çıkarttı. Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz konuşmasında  “Ne Sayın Genel Başkanımız ne de Kurucular Kurulumuz ne de bizim Çanakkale’de partimizi kurup bu zamana kadar emeği geçen arkadaşlarımız bizim partimizi birilerinin paydaşı yada yandaşı olsun diye kurmadık. Emin olun. Hiçbir siyasi partinin eli bu partinin içine uzanamaz. O eli bizzat ben kırarım, bunu da buradan ilan ediyorum.!” sözlerini sarf etti.

 

Gerçeğin ne olduğunu doğru sorular ile bulmaya çalışan bir gazetecilik refleksi ile "Rıdvan Uz'un hedef aldığı o el kim?" sorusunu sorduk.

 

Kongreye katılan İYİ Parti delegeleri ile konuştuk. Bu partinin CHP, bu ismin Ülgür Gökhan olduğu yorumları ile karşılaştık. Yetmedi bu bilginin doğruluğunu öğrenmek için İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz bizzat kendisini aradık. Konuşmada kast ettiği ismin Ülgür Gökhan olduğu bilgisini onaylattık.

 

Sonra haberimizi http://www.canakkaleaynalipazar.com/ sitesinden yayına verdik. Haberimize ilk tepki Ülgür Gökhan'dan geldi. Ardından CHP İl Başkanı Ümit Ural da haberi yalanladı.

 

İYİ PARTİNİN HABERİNİ CHP YALANLAYAMAZ

Bizim yaptığımız haberin 1 numaralı öznesi İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz'dur. Konuşmayı yapan, partisinin iç işleyişine birilerini karıştığını iddia eden, ortaya atılan Ülgür Gökhan ismini bizlere doğrulayan Rıdvan Uz'dur.

 

Dolayısıyla haberimizi yalanlaması gereken isim İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz olmalıdır. Bu sözler ile eleştirilere maruz kalanların büyük bir hezeyan içinde, -Rıdvan Uz'un yalanlaması gereken haberi- yalanlama çabaları komik olmuştur.

 

Ülgür Gökhan ve CHP İl Yönetiminin açıklamalarının ardından bir kez daha görüştüğümüz İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, bu sözler ile Ülgür Gökhan'ı hedef aldığı görüşünün arkasında durmaktadır.

 

İYİ Partinin yalanlaması gereken haberi CHP'nin yalanması bir partinin iç işlerine karışmasının bir başka boyutudur. Kaldı ki, şu anada kadar İYİ Partiden hiç bir resmi açıklama ile haberimiz yalanlanmamıştır.

 

İYİ Parti ile Ülgür Gökhan arasında 2019 yerel seçimlerinin ardından başlayan; Belediye Meclisinde "İYİ Parti bizim sayemizde TBMM'de" sözleri ile zirveye çıkan; CHP’li ve İYİ Partili iki Genel Başkan Yardımcısının ortak basın açıklaması ile Ülgür Gökhan'a ayar verilen; "Ülgür Gökhan varsa biz yokuz" söylemi ile netleşen bir gerginlik var. Bu gerginliği artık sağır sultan biliyor.

 

Aynalı Pazar Gazetesi olarak sadece gerçeği öğrenmek ve gerçeği okuyucularımıza anlatmaktan başka bir anlayış ve eylemimiz yoktur. Aynalı Pazar Gazetesi'ne atılan suçlamalar ve mesnetsiz yakıştırmalar, Ülgür Gökhan ve onun güdümünde olan CHP yönetiminin "İçten içe yanıp kül olmasından başka bir şey değildir".

 

Bir kez daha söylüyoruz; biz sadece İYİ Parti Merkez ilçe kongresinde Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz'un son derece çarpıcı olan konuşmasını haber yaptık. Haberimizin arkasındayız. Ve haberimiz gerçek muhatabı olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz tarafından bırakın yalanlanmayı, doğrulanmıştır...

 

Çanakkale kamuoyuna saygılarımızla..




Bu haber 5563 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI