thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



“Sektörünün En Beğenilen Şirketi” Doğtaş..

Tarih: 02-12-2017 10:12:51 Güncelleme: 02-12-2017 10:14:51 + -


Doğtaş Kelebek Mobilya, Capital Dergisi tarafından 17’ncisi düzenlenen ‘Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması’nda, bu yıl da mobilya sektörünün en beğenilen şirket sıralamasında birinci sırada yer aldı. 37 Sektör arasında da yapılan En Beğenilen Şirketler sıralamasında; Mobilya sektörünün En Beğenilen Şirketi ise geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine Doğtaş Kelebek Mobilya oldu.


“Sektörünün En Beğenilen Şirketi” Doğtaş..

Capital, bu yıl 17’nci kez Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri’ni belirledi. Geçtiğimiz yıl listenin birincisi olan Koç Holding, bu yıl da zirveyi kaptırmadı. Geçtiğimiz yılın ikincisi Arçelik de listedeki yerini korudu. Garanti Bankası ise bir basamak yukarı çıkarak üçüncülüğe yerleşti. Rekabetin kendini yoğun olarak hissettirdiği En Beğenilen 20 Şirket Listesi’nde bu yıl 16 şirketin yeri değiştirmesiyle müthiş bir hareket yaşandı.

 

Geçtiğimiz yıl 3 basamak çıkan Doğuş Holding, bu yıl 5 basamak çıkarak 20’ncilikten 15’inciliğe tırmandı. Migros, Borusan Holding, Türkiye İş Bankası, Türk Hava Yolları ve Eczacıbaşı Topluluğu 3’er basamak yükselirken Garanti Bankası da 1 basamak çıktı. Anadolu Grubu, Ford Otosan ve Akbank ise listenin bu yılki yenileri oldu.

 

SEKTÖRÜNÜN EN BEĞENİLEN ŞİRKETİ DOĞTAŞ KELEBEK MOBİLYA OLDU

 

Türkiye’nin En Beğenilen Şirketlerinin yanı sıra araştırmada 37 sektörün ‘En Beğenilen Şirketleri’ de belirlenerek açıklandı. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Mobilya Sektörünün lider markası Doğtaş Kelebek Mobilya, 2017 yılında da mobilya sektörünün En Beğenilen Şirketi seçildi.

 

Sektörünün En Beğenilen Şirketi olarak Doğtaş Kelebek Mobilya’nın seçilmesinden duyduğu mutluluğu sosyal medyada takipçileri ile paylaşan Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan; “Türkiye’nin en beğenilen mobilya şirketi seçilmemizden dolayı; tüketicilerimize, iş görenlerimize, yatırımcılarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini paylaştı.

 

BEĞENİ KRİTERLERİ

 

Dev araştırma Ağustos-Kasım 2017 tarihleri arasında online anket tekniği uygulanarak gerçekleştirildi. Araştırmaya 59 sektörden 500’ün üzerinde şirketi temsilen 1.400 yönetici katıldı. Türkiye’nin en beğenilen şirketleri, tüm iş dünyası temsilcilerinin görüşleri üzerinden hesaplanırken sektörlerin en beğenilen şirketleri, ilgili sektörün profesyonellerinin görüşleri alınarak belirlendi. Ankete katılan yöneticilerden kendi şirketini dışarıda tutarak hem Türkiye hem kendi sektörü için en beğendikleri şirketleri belirtmeleri istendi.

 

Araştırma Türkiye ve sektörler için en beğenilen şirketleri belirlemenin dışında, en beğenilen şirket olmayı sağlayan performans kriterlerini de ölçerek ideal şirketlerin fark yaratan performans alanlarını da ortaya çıkardı. Bu kapsamda 22 performans kriteri sorgulandı ve hem bu kriterlerin öncelikleri hem şirketlerin hangi kriterlerle farklılaştığı gözler önüne konuldu.




Bu haber 3705 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI