thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



“Pilavcı Başkanın Bavulunu Hazırladık..”

Tarih: 02-06-2023 06:50:05 Güncelleme: 02-06-2023 07:28:05 + -


AK Parti İl Başkanı Naim Makas düzenlediği basın toplantısında Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı hedef aldı. Makas kendisinin yaptığı paylaşımın altına “Bavulunu hazırla” yorumunu yapan Ülgür Gökhan’a yanıt olarak hazırlattığı bavula CHP’nin HDP’li yöneticilerle çekilmiş resimlerini, Pilavlık pirinç, boş cd ve helva paketi koydurdu. Bavulun bu akşam gerçekleşecek Belediye Meclis toplantısında Ülgür Gökhan’a teslim edileceği belirtildi.


“Pilavcı Başkanın Bavulunu Hazırladık..”

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin ardından Çanakkale’de siyaset yeniden ısındı. Bir yıldan fazla bir süredir AK Partili yöneticiler ile Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan arasında hiçbir tartışma çıkmazken; kavgayı seçmenlere mektup gönderen ve vatandaşların oy verirken “Haklarınızı Helal Etmeyin” çağrısı yapan Ülgür Gökhan çıkarttı.

 

“HELALLEŞME VE KARDEŞLİK NARALARI ATANLARIN SAMİMİYETSİZLİĞİ..”

AK Parti İl Başkanı Naim Makas konuşmasına; ‘’Seçim kampanyası süreci boyunca tüm siyasi partilere; seçimin ruhuna, siyaset etiğine ve siyasi üsluba uygun bir şekilde bir süreç geçirilmesi temennisiyle defalarca çağrıda bulunmuş duygu ve düşüncelerimizi paylaşmıştık. Ne yazık ki muhalefet; seçim süreci boyunca tehdit, yalan ve iftira dolu söylemleriyle milletimizin iradesine ipotek koymaya çalışan tavırlarından vazgeçmedi. Yazdıkları mektuplarla halkımızı kin, nefret ve düşmanlığa iterken, kullandıkları tehditkâr ifadelerle adeta 81 milyonun kardeşliğine kastedercesine hadsizleştiler. Siyasete ve siyaset makamına yönelik uyguladıkları bu şiddeti esefle kınıyorum. Kendileri bizleri yine şaşırtmamış; helalleşme ve kardeşlik naraları atanların samimiyetsizlikleri bir kez daha gün yüzüne çıkmıştır” diyerek devam etti.

“PİLAVCI BAŞKANIN MOSMOR BAVULUNU HAZIRLADIK”

Seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kez daha Cumhurbaşkanı ile seçilmesinin ardından önce AK Parti Çanakkale milletvekili Ayhan Gider, Ülgür Gökhan’ı söz konusu mektup üzerinden eleştirmişti. Bugünde düzenlediği basın toplantısı ile AK Parti İl Başkanı Naim Makas Ülgür Gökhan’ı hedef aldı. Makas düzenlediği basın toplantısında; Mor renkte bir Bavul’un yanında durarak; “2021 yılındaki twittimizi bulup yaptığımız paylaşımın altında ‘Dandik, dundik köy” ifadesini de kullanarak ‘Bavulunu toplamaya başla Makas Başkan’ diyen Ülgür Gökhan’a cevabımızdır bu mosmor bavul. Yakışıksız, bir belediye başkanına yakışmayan, herkesi kucaklaması gereken, kendisi gibi düşünmese bile herkese saygı duyması gerek bir belediye başkanını bu sözlerinden ötürü esefle kınıyoruz.

“ÖTEKİLEŞTİRME ÇABALARINIZIN CEVABI YSK’NIN WEBSİTESİNDE VAR”

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a yönelik eleştirilerine devam eden Naim Makas; “Başkan Gökhan, biz sizlerin kasetlerle tehdit ettiğiniz arkadaşlarınıza benzemeyiz! Sizin bavullu tehditlerinize bizim dünyamızda asla yer yok. Kişileri; düşünceleri, fikirleri ve tercihlerinden dolayı ötekileştirme çabalarınızın cevabı YSK’nın web sitesinden mevcuttur. Unuttuysanız girip bakabilirsiniz. Sizlerin düşüncelere ipotek koyma ve toplumda kendinizden başka hiç kimseyi kabul edememe hastalığınız tedaviye muhtaçtır. Bavul söylemi ve tehditlerinizi aynen size iade ediyoruz. İşte bu mosmor bavul o bavuldur. Şimdi gelelim sizin bavula Gökhan Başkan. Siz zahmet etmeyin, biz şimdi sizin için bu bavulu toplayacak ve sizlere ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

 

MOR BAVUL MECLİS TOPLANTISINDA GÖKHAN’A VERİLECEK

Ülgür Gökhan’a yanıt olarak hazırlattığı bavula CHP’nin HDP’li yöneticilerle çekilmiş resimlerini, Pilavlık pirinç, boş cd ve helva paketi koydurdu. Bavulun bu akşam gerçekleşecek Belediye Meclis toplantısında Ülgür Gökhan’a teslim edileceği belirtildi.

 




Bu haber 3198 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI