Zehir Taciri 109 Şüpheli Yakalandı

Çanakkale (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2022 - 08:51, Güncelleme: 19.07.2022 - 08:51 3833+ kez okundu.
 

Zehir Taciri 109 Şüpheli Yakalandı

Çanakkale’de uyuşturucu madde satışı ve kullanımına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 109 şüpheli hakkında yasal işlem yapılırken; 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 07 Haziran 2022 – 17 Temmuz 2022 tarihleri arasında, il genelinde uyuşturucu madde satışı yapan ve kullanan şahıslara yönelik 102 olaya müdahale edildiği açıklandı. Gerçekleştirilen müdahaleler kapsamında 109 kişi hakkında yasal işlem yapılırken; 7 şüpheli ise tutuklanarak ceza evine gönderildi.   Yapılan yakalamalar neticesinde şüphelilerden205 gr. Esrar,72 gr. Metamfetamin, 20 gr. Bonzai, 3 bin 91 adet Sentetik Ecza, 122 kök Kenevir Bitkisi, 6 adet tabanca, 4 adet tüfek, 41 adet mermi ve 7 adet fişek ele geçirildiği belirtildi.   FİRARİ 14 KİŞİ YAKALANDI! Emniyet müdürlüğünden yapılan bilgilendirme de çeşitli suçlar nedeniyle hakkında yakalama emri bulunan 14 şahsında yakalandığı belirtildi. Yakalanan şüphelilerden 9’u cezaevine teslim edilirken; 5 kişi ise mahkeme kararı ile serbest bırakıldığı belirtildi.  
Çanakkale’de uyuşturucu madde satışı ve kullanımına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 109 şüpheli hakkında yasal işlem yapılırken; 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 07 Haziran 2022 – 17 Temmuz 2022 tarihleri arasında, il genelinde uyuşturucu madde satışı yapan ve kullanan şahıslara yönelik 102 olaya müdahale edildiği açıklandı. Gerçekleştirilen müdahaleler kapsamında 109 kişi hakkında yasal işlem yapılırken; 7 şüpheli ise tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

Yapılan yakalamalar neticesinde şüphelilerden205 gr. Esrar,72 gr. Metamfetamin, 20 gr. Bonzai, 3 bin 91 adet Sentetik Ecza, 122 kök Kenevir Bitkisi, 6 adet tabanca, 4 adet tüfek, 41 adet mermi ve 7 adet fişek ele geçirildiği belirtildi.

 

FİRARİ 14 KİŞİ YAKALANDI!

Emniyet müdürlüğünden yapılan bilgilendirme de çeşitli suçlar nedeniyle hakkında yakalama emri bulunan 14 şahsında yakalandığı belirtildi. Yakalanan şüphelilerden 9’u cezaevine teslim edilirken; 5 kişi ise mahkeme kararı ile serbest bırakıldığı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.