Yoğunluğu Azaltmak İçin Çan Pazarı İki Gün Kurulacak!

İlçelerden (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2020 - 11:12, Güncelleme: 08.12.2020 - 11:12 1531+ kez okundu.
 

Yoğunluğu Azaltmak İçin Çan Pazarı İki Gün Kurulacak!

Corona Virüsün yayılmasının önlenmesi için vatandaşların hareketliliğinin azaltılması büyük önem taşıyor. Vatandaşların toplu halde alış veriş yapılmasının önüne geçmek için Çan'da kurulan Halk Pazarını iki güne yayılması kararı aldı.
Corona Virüsün yayılmasının önlenmesi için vatandaşların hareketliliğinin azaltılması büyük önem taşıyor. Vatandaşların toplu halde alış veriş yapılmasının önüne geçmek için Çan'da kurulan Halk Pazarını iki güne yayma kararı alındı.  Artan Covid-19 vakaları nedeniyle Bakanlık genelgesi sonrası Çan Kaymakamı başkanlığında toplanan Hıfzı Sıhha Kurulunda alınan karar doğrultusunda, insan yoğunluğunu azaltmak adına  Pazartesi ve Salı Günleri olmak üzere haftada iki güne çıkartılan "Halk Pazarı Alışverişi Günleri" sonrası Kapalı Pazaryerinde yürütülen denetimlere katılan Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün ile birlikte yerinde incelemelerde bulundu.   Halk Pazarının haftada iki güne çıkarılmasıyla alışveriş yoğunluğunun azalmasını beklediklerini ifade eden Başkan Bülent Öz, “Vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak hareket etmesi bizim sağlığımız için önem arz etmektedir” dedi.
Corona Virüsün yayılmasının önlenmesi için vatandaşların hareketliliğinin azaltılması büyük önem taşıyor. Vatandaşların toplu halde alış veriş yapılmasının önüne geçmek için Çan'da kurulan Halk Pazarını iki güne yayılması kararı aldı.

Corona Virüsün yayılmasının önlenmesi için vatandaşların hareketliliğinin azaltılması büyük önem taşıyor. Vatandaşların toplu halde alış veriş yapılmasının önüne geçmek için Çan'da kurulan Halk Pazarını iki güne yayma kararı alındı.  Artan Covid-19 vakaları nedeniyle Bakanlık genelgesi sonrası Çan Kaymakamı başkanlığında toplanan Hıfzı Sıhha Kurulunda alınan karar doğrultusunda, insan yoğunluğunu azaltmak adına  Pazartesi ve Salı Günleri olmak üzere haftada iki güne çıkartılan "Halk Pazarı Alışverişi Günleri" sonrası Kapalı Pazaryerinde yürütülen denetimlere katılan Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Görgün ile birlikte yerinde incelemelerde bulundu.

 

Halk Pazarının haftada iki güne çıkarılmasıyla alışveriş yoğunluğunun azalmasını beklediklerini ifade eden Başkan Bülent Öz, “Vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak hareket etmesi bizim sağlığımız için önem arz etmektedir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.