'Yeniden Refah Partisi' Çanakkale İl Başkanı Civan Arıcı Oldu

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.05.2019 - 10:14, Güncelleme: 17.05.2019 - 10:14 3643+ kez okundu.
 

'Yeniden Refah Partisi' Çanakkale İl Başkanı Civan Arıcı Oldu

Geçtiğimiz aylarda eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan tarafından "Yeniden Refah Partisi" adıyla yeni parti kurdu. Erbakan yeni partinin Çanakkale İl Başkanlığına ise iş adamı Civan Arıcı atadı.
Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan kurulan "Yeniden Refah Partisi" çalışmalarını hızlandırarak Türkiye’nin 81 İlin de teşkilatlarını kurmaya başladı. Erbakan, geçtiğimiz günlerde Çanakkaleli iş adamı Civan Arıcı’yı Yeniden Refah Partisi Genel merkezine çağırarak Arıcı’yı Çanakkale il başkanı olması için ikna etti ve Çanakkale teşkilatlarının kurulması için tüm yetkiyi Arıcı’ya verdi.   Çanakkale İl Başkanlığı görevini getirilen Arıcı, "Çanakkale teşkilatı olarak, bugüne kadar yapılan bütün hayırlı hizmetlere teşekkür etmek, bu hayırlı hizmetleri yapanları tebrik etmek, yapılan hizmetleri görmek ve takdir etmek için geliyoruz. Bununla birlikte eksikleri tamamlamak, eksik yapılanları nihayete erdirmek için geliyoruz. Yine bununla birlikte yanlışları da doğrusunu ortaya koyarak düzeltmek için geliyoruz. Yapılan hizmetlere teşekkür edeceğiz, takdir ve tebrik edeceğiz, eksikleri tamamlayacağız, yanlışları da davamıza, istikametimize uygun doğrularla düzelteceğiz. Çanakkale halkımıza hizmet etmek için geliyoruz" dedi.
Geçtiğimiz aylarda eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan tarafından "Yeniden Refah Partisi" adıyla yeni parti kurdu. Erbakan yeni partinin Çanakkale İl Başkanlığına ise iş adamı Civan Arıcı atadı.

Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan kurulan "Yeniden Refah Partisi" çalışmalarını hızlandırarak Türkiye’nin 81 İlin de teşkilatlarını kurmaya başladı. Erbakan, geçtiğimiz günlerde Çanakkaleli iş adamı Civan Arıcı’yı Yeniden Refah Partisi Genel merkezine çağırarak Arıcı’yı Çanakkale il başkanı olması için ikna etti ve Çanakkale teşkilatlarının kurulması için tüm yetkiyi Arıcı’ya verdi.

 

Çanakkale İl Başkanlığı görevini getirilen Arıcı, "Çanakkale teşkilatı olarak, bugüne kadar yapılan bütün hayırlı hizmetlere teşekkür etmek, bu hayırlı hizmetleri yapanları tebrik etmek, yapılan hizmetleri görmek ve takdir etmek için geliyoruz. Bununla birlikte eksikleri tamamlamak, eksik yapılanları nihayete erdirmek için geliyoruz. Yine bununla birlikte yanlışları da doğrusunu ortaya koyarak düzeltmek için geliyoruz. Yapılan hizmetlere teşekkür edeceğiz, takdir ve tebrik edeceğiz, eksikleri tamamlayacağız, yanlışları da davamıza, istikametimize uygun doğrularla düzelteceğiz. Çanakkale halkımıza hizmet etmek için geliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.