YENİ Parti Çanakkale Örgütünden Ankara’ya Çıkartma

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.11.2026 - 10:52, Güncelleme: 04.11.2026 - 10:52 278 kez okundu.
 

YENİ Parti Çanakkale Örgütünden Ankara’ya Çıkartma

YENİ Parti Çanakkale İl Başkanlığı öncülüğünde milletvekilleri, belediye başkanları ve 12 ilçe başkanı TBMM’de Özgür Özel ile bir araya geldikten sonra Anıtkabir’i ziyaret etti.
YENİ Parti Çanakkale İl Başkanlığı öncülüğünde; milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve meclis üyelerinden oluşan geniş katılımlı heyet Ankara’da bir dizi temas gerçekleştirdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelen Çanakkale heyeti, ardından TBMM grup toplantısına katılarak kent gündemi ve yürütülen saha çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Heyet, meclis programının ardından Anıtkabir’i ziyaret ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktı. ÇARDAK BELEDİYE BAŞKANI METİN SEMERCİ’YE ROZETİ ÖZGÜR ÖZEL TAKTI Ankara ziyaretinde dikkat çeken gelişmelerden biri de katılım töreni oldu. Partiye katılan Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci’ye rozeti Genel Başkan Özgür Özel tarafından takıldı. Ziyaretin ardından YENİ Parti Çanakkale İl Başkanlığından yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi: "Grup toplantımızın ardından, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i kurultayımız öncesinde; Genel Başkan Yardımcımız, Çanakkale Milletvekillerimiz, 12 ilçemizin kıymetli başkanları, belediye ve il genel meclisi başkanlarımızla birlikte ziyaret ettik. Ülke gündemine, Çanakkale’mize ve önümüzdeki mücadele sürecine dair verimli bir sohbet gerçekleştirdik." "BİRLİK VE DAYANIŞMAYLA TAM YOL İLERİ" Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci’nin katılımı ve örgüt dayanışmasının vurgulandığı açıklamanın devamında şu mesajlar verildi: “Ziyaretimizde ayrıca, partimize katılan Çardak Belediye Başkanımız Metin Semerci’ye Genel Başkanımız tarafından rozet takdim edildi. Metin Başkanımıza bir kez daha ailemize hoş geldin diyoruz. Genel Başkanımıza samimi misafirperverliği, kararlı liderliği ve mücadelemize kattığı güç için teşekkür ediyoruz. Çanakkale örgütümüzün birlik ve dayanışmasıyla, iktidar yolunda hep birlikte yürümeye devam edeceğiz. Tam Yol İleri!"
YENİ Parti Çanakkale İl Başkanlığı öncülüğünde milletvekilleri, belediye başkanları ve 12 ilçe başkanı TBMM’de Özgür Özel ile bir araya geldikten sonra Anıtkabir’i ziyaret etti.

YENİ Parti Çanakkale İl Başkanlığı öncülüğünde; milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve meclis üyelerinden oluşan geniş katılımlı heyet Ankara’da bir dizi temas gerçekleştirdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelen Çanakkale heyeti, ardından TBMM grup toplantısına katılarak kent gündemi ve yürütülen saha çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Heyet, meclis programının ardından Anıtkabir’i ziyaret ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktı.

ÇARDAK BELEDİYE BAŞKANI METİN SEMERCİ’YE ROZETİ ÖZGÜR ÖZEL TAKTI

Ankara ziyaretinde dikkat çeken gelişmelerden biri de katılım töreni oldu. Partiye katılan Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci’ye rozeti Genel Başkan Özgür Özel tarafından takıldı. Ziyaretin ardından YENİ Parti Çanakkale İl Başkanlığından yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi: "Grup toplantımızın ardından, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i kurultayımız öncesinde; Genel Başkan Yardımcımız, Çanakkale Milletvekillerimiz, 12 ilçemizin kıymetli başkanları, belediye ve il genel meclisi başkanlarımızla birlikte ziyaret ettik. Ülke gündemine, Çanakkale’mize ve önümüzdeki mücadele sürecine dair verimli bir sohbet gerçekleştirdik."

"BİRLİK VE DAYANIŞMAYLA TAM YOL İLERİ"

Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci’nin katılımı ve örgüt dayanışmasının vurgulandığı açıklamanın devamında şu mesajlar verildi: “Ziyaretimizde ayrıca, partimize katılan Çardak Belediye Başkanımız Metin Semerci’ye Genel Başkanımız tarafından rozet takdim edildi. Metin Başkanımıza bir kez daha ailemize hoş geldin diyoruz. Genel Başkanımıza samimi misafirperverliği, kararlı liderliği ve mücadelemize kattığı güç için teşekkür ediyoruz. Çanakkale örgütümüzün birlik ve dayanışmasıyla, iktidar yolunda hep birlikte yürümeye devam edeceğiz. Tam Yol İleri!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.