Varol “Yanlarına Kar Kalmayacak”
Varol “Yanlarına Kar Kalmayacak”
İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Eşref Bener Varol seçim afişlerine yapılan saldırı sonrasında sert açıklamalarda bulunarak; “Seçim afişlerimize zarar verenlerin yaptıkları yanına kar kalmayacak” dedi.
Kimliği belirsiz kişilerce İYİ Parti Milletvekili adaylarının ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in seçim afiş ve pankartlarının yanı sıra giydirme yapılan İYİ Partililerin araçlarına yapılan saldırılar sonrası İYİ Parti İl Başkanı Eşref Bener Varol basın açıklaması yayınladı. Saldırıların gerçekleştirildiği noktalardaki tüm güvenlik kayıtlarına sahip olduklarını ve inceleme başlattıklarını açıklayan İl Başkanı Varol; “Seçim çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Seçim çalışmaları esnasında bazı taciz vakaları ve ahlaki olmayan davranışlara rastlayabiliyoruz. Ne yazık ki pek çok olayın sineye çekilmesi, faillerinin hak ettikleri cezalara çarptırılmaması, kamu vicdanını sürekli rahatsız eden uygulamalar, insanımızı usandırmaya başladı. Dün gece seçim çalışmaları çerçevesinde hazırladığımız ve astığımız, üzerinde ‘Yüzünü Güneşe Dön Çanakkale’ yazılı afişimiz ile bir aracın arka camına yapıştırdığımız afişin sprey boya ile boyandığına maalesef şahit olduk” dedi.
“HOŞGÖRÜLÜ, GERGİNLİKTEN UZAK KAMPANYAMIZ İLGİ ÇEKİYOR”
Seçim çalışmalarına yoğunlaştıklarını ve kampanyalarını hoş görülü, gerginlikten uzak bir şekilde sürdürmeye gayret ettiklerini açıklayan İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Eşref Bener Varol; “İYİ Parti gerçekten insanımızın duygularına tercüman olan, hoşgörülü, gerginlikten uzak, vatandaşın tamamını kucaklayan politikalarıyla çok ilgi görüyor ve insanımızın teveccühünü kazanıyor. Partimizin bu hızlı yükselişinden rahatsız olanlar, ne yazık ki afişlerimize zarar vermekten başka yol bulamıyorlar. Siyaset sahnesinde bulunmamıza bile tahammül edemeyen zavallıları yüce Türk Adaletine havale ediyoruz” dedi.
“YÜCE MİLLETİMİZLE BİRLİKTE İKTİDARA YÜRÜYORUZ”
İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Eşref Bener Varol açıklamalarına şu sözlerle son verdi; “Demokrasiyi sindirememiş, başkalarının da siyaset yapma hakkına tahammülü olmayan çağdışı zihniyetleri ve eylemlerini şiddetle kınıyoruz. Eylemi ortaya çıkarabilecek her türlü kayıt ve ipucunu değerlendiriyoruz. Kesinlikle yanlarına bırakmayacağız. İnsanımız ‘Yüzünü Güneşe Dönüyor’ artık. Ne kadar boyamaya ve karartmaya çalışsalar da, Yüce Milletimizle birlikte iktidara yürüyoruz. Medeniyet Yolunun Taşlarını Sadece Cesurlar Döşer diyerek yola çıktık. Ne yaparlarsa yapsınlar asla yıldıramayacaklar.”
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
