muharrem x600

Turan Assos’da Muhtar ve Turizmcilerle Buluştu

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2022 - 07:19, Güncelleme: 09.08.2022 - 07:19 3956+ kez okundu.
 

Turan Assos’da Muhtar ve Turizmcilerle Buluştu

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ayvacık Assos bölgesinde Sivrice Koyu'nda birtakım ziyaretlerde bulundu.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ayvacık Assos bölgesinde Sivrice Koyu’nda birtakım ziyaretlerde bulundu. Programa AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sinan Erdoğan, Ayvacık İlçe Başkanı Fatih Kocabıyık, muhtarlar, yerel turizm işletmecileri ve vatandaşlar katıldı.Ziyaretlere ilişkin konuşan Turan, “Assos, çok özel bir bölge. Aynı zamanda Aristo’nun şehri. Tarih, doğa ve deniz turizminde Türkiye’de akla gelen ilk yerlerden biri. Bu topraklar, bu kültürler bizlere tarihin bir emaneti. Bizden önceki kuşaklardan devraldığımız emaneti daha ileriye taşımamız gerekiyor" dedi.   Bülent Turan açıklamalarının devamında; "Memleketimizin her bir köşesinde hemşerilerimizle, şehrimizin tüm dinamikleriyle bir araya gelmeye, dertlerini, beklentilerini yerinde dinlemeye gayret ediyoruz. En güzeli habersiz ziyaretlerimiz. Balabanlı, Bektaş, Koyunevi ve Çamkalabak köylerimizde muhtarlarımızla ve yerel turizm işletmecilerimizle buluştuk. Hemşerilerimizin her türlü sorunlarının çözümü, şehrimizin her bir yerinin yeni hizmetlerle buluşması önceliklerimizden olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ayvacık Assos bölgesinde Sivrice Koyu'nda birtakım ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ayvacık Assos bölgesinde Sivrice Koyu’nda birtakım ziyaretlerde bulundu. Programa AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sinan Erdoğan, Ayvacık İlçe Başkanı Fatih Kocabıyık, muhtarlar, yerel turizm işletmecileri ve vatandaşlar katıldı.Ziyaretlere ilişkin konuşan Turan, “Assos, çok özel bir bölge. Aynı zamanda Aristo’nun şehri. Tarih, doğa ve deniz turizminde Türkiye’de akla gelen ilk yerlerden biri. Bu topraklar, bu kültürler bizlere tarihin bir emaneti. Bizden önceki kuşaklardan devraldığımız emaneti daha ileriye taşımamız gerekiyor" dedi.

 

Bülent Turan açıklamalarının devamında; "Memleketimizin her bir köşesinde hemşerilerimizle, şehrimizin tüm dinamikleriyle bir araya gelmeye, dertlerini, beklentilerini yerinde dinlemeye gayret ediyoruz. En güzeli habersiz ziyaretlerimiz. Balabanlı, Bektaş, Koyunevi ve Çamkalabak köylerimizde muhtarlarımızla ve yerel turizm işletmecilerimizle buluştuk. Hemşerilerimizin her türlü sorunlarının çözümü, şehrimizin her bir yerinin yeni hizmetlerle buluşması önceliklerimizden olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.