Troya Kültür Yolu Festivali Tarihi Belli Oldu

Çanakkale (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.08.2023 - 08:14, Güncelleme: 01.08.2023 - 08:14 3820+ kez okundu.
 

Troya Kültür Yolu Festivali Tarihi Belli Oldu

Kültür ve Turizm Bakanlığınca geçtiğimiz yıl ilk kez Çanakkale’de düzenlenen Troya Kültür Yolu Festivali’nin ikincisi 9-17 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Kültür ve Turizm Bakanlığınca geçtiğimiz yıl ilk kez Çanakkale’de düzenlenen Troya Kültür Yolu Festivali’nin ikincisi 9-17 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Toplam 9 gün sürecek festival, kentin dört bir yanında düzenlenecek olan konserler, sergiler ve çeşitli sanat dallarının gösterilerinden oluşacak. Troya Kültür Yolu Festivali ile ilgili açıklama yayınlayan Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir “Kimselere söz vermeyin, Çanakkale’de buluşuyoruz” ifadelerini kullandı.   Festivalin Çanakkale'nin sosyal ve kültürel hayatına büyük katkı yapacağına işaret eden Kaşdemir; “Çanakkale’ye çok güzel bir haberimiz var! Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da festivalimiz yapılacak kısmetse. Kültüre, sanata ve müziğe doyacağız. Çocuklara, gençlere, yaşlılara, herkese hitap edecek etkinliklerimizi planlıyoruz. 9-17 Eylül tarihleri arasında kimselere söz vermeyin. Çanakkale’de buluşuyoruz” açıklamasında bulundu.
Kültür ve Turizm Bakanlığınca geçtiğimiz yıl ilk kez Çanakkale’de düzenlenen Troya Kültür Yolu Festivali’nin ikincisi 9-17 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca geçtiğimiz yıl ilk kez Çanakkale’de düzenlenen Troya Kültür Yolu Festivali’nin ikincisi 9-17 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Toplam 9 gün sürecek festival, kentin dört bir yanında düzenlenecek olan konserler, sergiler ve çeşitli sanat dallarının gösterilerinden oluşacak. Troya Kültür Yolu Festivali ile ilgili açıklama yayınlayan Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir “Kimselere söz vermeyin, Çanakkale’de buluşuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Festivalin Çanakkale'nin sosyal ve kültürel hayatına büyük katkı yapacağına işaret eden Kaşdemir; “Çanakkale’ye çok güzel bir haberimiz var! Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da festivalimiz yapılacak kısmetse. Kültüre, sanata ve müziğe doyacağız. Çocuklara, gençlere, yaşlılara, herkese hitap edecek etkinliklerimizi planlıyoruz. 9-17 Eylül tarihleri arasında kimselere söz vermeyin. Çanakkale’de buluşuyoruz” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.