Tartıştığı Abisini Tüfekle Vurdu.. Teslim Olmuyor!

İlçelerden (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2017 - 07:56, Güncelleme: 15.12.2017 - 07:56 876+ kez okundu.
 

Tartıştığı Abisini Tüfekle Vurdu.. Teslim Olmuyor!

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Sarnıç köyünde akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Rüstem Yavaş (31), ağabeyi Mehmet Yavaş'la (46) bilinmeyen bir nedenle tartıştı.
Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Sarnıç köyünde akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Rüstem Yavaş (31), ağabeyi Mehmet Yavaş'la (46) bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Rüstem Yavaş, ağabeyi Mehmet Yavaş'ı av tüfeğiyle iki el ateş ederek vurdu. Daha sonra Rüstem Yavaş, abisinin cesedini ahırdan eve sürükledi ve kendisini de içeri kilitledi. Rüstem Yavaş'ı ikna etme çabaları ise devam ediyor.   Edinilen bilgiye göre, olay, dün saat 16.30 sıralarında Biga ilçesine bağlı Sarnıç köyü Gökçesu Mahallesi'nde meydana geldi. Köyde annesi 64 yaşındaki Zeliha Yavaş ile yaşayan Rüstem Yavaş ve Mehmet Yavaş kardeşler, evlerinin bahçesindeki ahırda henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Daha sonra akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Rüstem Yavaş, ağabeyi Mehmet Yavaş'ı av tüfeği ile iki el ateş ederek vurdu.   Silah seslerini duyan komşular durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Daha sonra Rüstem Yavaş vurduğu abisi Mehmet Yavaş'ı sürükleyerek eve götürdü. Rüstem Yavaş, evin bahçe kapısının arkasına açılmaması ve kimsenin girmemesi için birkaç eşya koydu ve eve giderek, kapıyı da üzerinden kilitleyerek beklemeye başladı.   Ardından evin önüne gelen jandarma ekipleri, Rüstem Yavaş'ı teslim olmaya ve ağabeyinin cesedini vermesi için ikna etmeye çalıştı. İkna çabalarının yetersiz kalması üzerine olay yerine polis özel harekat ekipleri de çağrıldı. Ayrıca olay yerine ambulans, cenaze aracı ve itfaiye ekipleri de gönderildi. Rüstem Yavaş'ı ikna etme çabaları ise devam ediyor.
Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Sarnıç köyünde akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Rüstem Yavaş (31), ağabeyi Mehmet Yavaş'la (46) bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Sarnıç köyünde akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Rüstem Yavaş (31), ağabeyi Mehmet Yavaş'la (46) bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Rüstem Yavaş, ağabeyi Mehmet Yavaş'ı av tüfeğiyle iki el ateş ederek vurdu. Daha sonra Rüstem Yavaş, abisinin cesedini ahırdan eve sürükledi ve kendisini de içeri kilitledi. Rüstem Yavaş'ı ikna etme çabaları ise devam ediyor.

 

Edinilen bilgiye göre, olay, dün saat 16.30 sıralarında Biga ilçesine bağlı Sarnıç köyü Gökçesu Mahallesi'nde meydana geldi. Köyde annesi 64 yaşındaki Zeliha Yavaş ile yaşayan Rüstem Yavaş ve Mehmet Yavaş kardeşler, evlerinin bahçesindeki ahırda henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Daha sonra akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Rüstem Yavaş, ağabeyi Mehmet Yavaş'ı av tüfeği ile iki el ateş ederek vurdu.

 

Silah seslerini duyan komşular durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Daha sonra Rüstem Yavaş vurduğu abisi Mehmet Yavaş'ı sürükleyerek eve götürdü. Rüstem Yavaş, evin bahçe kapısının arkasına açılmaması ve kimsenin girmemesi için birkaç eşya koydu ve eve giderek, kapıyı da üzerinden kilitleyerek beklemeye başladı.

 

Ardından evin önüne gelen jandarma ekipleri, Rüstem Yavaş'ı teslim olmaya ve ağabeyinin cesedini vermesi için ikna etmeye çalıştı. İkna çabalarının yetersiz kalması üzerine olay yerine polis özel harekat ekipleri de çağrıldı. Ayrıca olay yerine ambulans, cenaze aracı ve itfaiye ekipleri de gönderildi. Rüstem Yavaş'ı ikna etme çabaları ise devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.