Sosyal Yaşam Evlerinin Yaz Kampı Sona Erdi

Çanakkale (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 07:02, Güncelleme: 31.07.2023 - 07:02 4505+ kez okundu.
 

Sosyal Yaşam Evlerinin Yaz Kampı Sona Erdi

Çanakkale Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün ortak çalışmasıyla yürütülen kentli çocuklara yönelik yaz kampı, eğlenceli bir etkinlik ile sona erdi.
Çanakkale Belediyesine bağlı Esenler, Barbaros ve Troia Sosyal Yaşam Evlerinde 3-28 Temmuz tarihleri arasında hafta içi her gün gerçekleşen yaz kampı etkinliklerine çocukların ilgisi de yoğun oldu. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne bağlı eğitmenler ile Sosyal Yaşam Evi çalışanlarının liderlik ettiği yaz kampı boyunca çocuklar, kent tarihini, belediye hizmetlerini ve doğal yaşam uygulamalarını öğrenme amaçlı kent gezilerinin yanı sıra, yurttaşlık bilgisi, sağlıklı iletişim, dikiş, resim, el sanatları, halk oyunları, müzik, masa tenisi, satranç eğitimi gibi çok sayıda atölye çalışmasına katılma fırsatı buldu. Kitap okuma saatleri, sohbetler ve oyunlarla renklenen yaz kampı boyunca ebeveynlere yönelik de kişisel danışmanlık hizmeti verildi. Yaz kampının sona ermesiyle birlikte, çocukların ve eğitmenlerin de katılımıyla Güzelyalı Piknik Alanında bir etkinlik gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın eşi Hale Gökhan ile Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Canan Ergun'un da katıldığı etkinlik boyunca çocuklar oyunlar ve danslar eşliğinde kapanış etkinliğinin tadını çıkardı.
Çanakkale Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün ortak çalışmasıyla yürütülen kentli çocuklara yönelik yaz kampı, eğlenceli bir etkinlik ile sona erdi.

Çanakkale Belediyesine bağlı Esenler, Barbaros ve Troia Sosyal Yaşam Evlerinde 3-28 Temmuz tarihleri arasında hafta içi her gün gerçekleşen yaz kampı etkinliklerine çocukların ilgisi de yoğun oldu. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne bağlı eğitmenler ile Sosyal Yaşam Evi çalışanlarının liderlik ettiği yaz kampı boyunca çocuklar, kent tarihini, belediye hizmetlerini ve doğal yaşam uygulamalarını öğrenme amaçlı kent gezilerinin yanı sıra, yurttaşlık bilgisi, sağlıklı iletişim, dikiş, resim, el sanatları, halk oyunları, müzik, masa tenisi, satranç eğitimi gibi çok sayıda atölye çalışmasına katılma fırsatı buldu. Kitap okuma saatleri, sohbetler ve oyunlarla renklenen yaz kampı boyunca ebeveynlere yönelik de kişisel danışmanlık hizmeti verildi.

Yaz kampının sona ermesiyle birlikte, çocukların ve eğitmenlerin de katılımıyla Güzelyalı Piknik Alanında bir etkinlik gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın eşi Hale Gökhan ile Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Canan Ergun'un da katıldığı etkinlik boyunca çocuklar oyunlar ve danslar eşliğinde kapanış etkinliğinin tadını çıkardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.