muharrem x600

Sigara İçmek, Ateşle Yaklaşmak Yasak.. Mangal Serbest!

Aynalı Pazar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2016 - 17:18, Güncelleme: 12.03.2016 - 17:18 3710+ kez okundu.
 

Sigara İçmek, Ateşle Yaklaşmak Yasak.. Mangal Serbest!

Kilitbahir Motorlarının kalktığı iskeleye bağlı olan Alınteri 18 isimli feribot personeli, vatandaşların şaşkın bakışları arasında boğaz manzarasının tadını çıkartarak mangal yaptılar.
Aytaç Sucuklarının da üretimini yapan Yıldız Holding bünyesinde yönetici olarak çalışırken; GESTAŞ Genel Müdürlüğüne getirilen Volkan Uslu’nun sorumluluğunda görev yapan GESTAŞ personelleri vatandaşların şaşkın bakışları arasında feribotta mangal keyfi yaparken kameralara yakalandılar. Alınteri 18 isimli feribotu Kilitbahir iskelesine yanaştırdıktan sonra mola veren feribot personeli, feribotun üst katında mangal yakıp boğaza karşı keyif yaptılar. Durumu fark eden vatandaşların çektikleri fotoğrafları gazetemize ulaştırırken; Sigara içmenin bile yasak olduğu, ateş ve kıvılcımların sıçraması halinde büyük tehlike yaratabileceği feribotta böyle bir keyif yapmaları vatandaşlar tarafından büyük tepki çekti.     Görüntülendiklerini fark etmeden mangal keyfini tamamlayan Alınteri 18 personeli daha sonra Kilitbahir iskelesinden ayrılarak seferlerine geri döndüler.  
Kilitbahir Motorlarının kalktığı iskeleye bağlı olan Alınteri 18 isimli feribot personeli, vatandaşların şaşkın bakışları arasında boğaz manzarasının tadını çıkartarak mangal yaptılar.

Aytaç Sucuklarının da üretimini yapan Yıldız Holding bünyesinde yönetici olarak çalışırken; GESTAŞ Genel Müdürlüğüne getirilen Volkan Uslu’nun sorumluluğunda görev yapan GESTAŞ personelleri vatandaşların şaşkın bakışları arasında feribotta mangal keyfi yaparken kameralara yakalandılar.

Alınteri 18 isimli feribotu Kilitbahir iskelesine yanaştırdıktan sonra mola veren feribot personeli, feribotun üst katında mangal yakıp boğaza karşı keyif yaptılar. Durumu fark eden vatandaşların çektikleri fotoğrafları gazetemize ulaştırırken; Sigara içmenin bile yasak olduğu, ateş ve kıvılcımların sıçraması halinde büyük tehlike yaratabileceği feribotta böyle bir keyif yapmaları vatandaşlar tarafından büyük tepki çekti.  

 

Görüntülendiklerini fark etmeden mangal keyfini tamamlayan Alınteri 18 personeli daha sonra Kilitbahir iskelesinden ayrılarak seferlerine geri döndüler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.