Sedat Laçiner ve 5 Akademisyen Açığa Alındı
Sedat Laçiner ve 5 Akademisyen Açığa Alındı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi(ÇOMÜ) Yönetimince alınan karar gereği aralarında eski ÇOMÜ Rektörü Sedat Laçiner’in de bulunduğu toplam 6 akademisyen açığa alındı.
Aralık ayında Çanakkale’de başlatılan ve halen devam eden FETÖ/PDY davasında da yargılanan ve ÇOMÜ’de görev yapan altı akademisyen için ÇOMÜ Yönetimi karar aldı. Alınan karar gereği; aralarında ÇOMÜ eski Rektörü Sedat Laçiner dahil toplam 6 akademisyen açığa alındılar. ÇOMÜ Yönetimi ayrıca söz konusu altı akademisyenin meslekten atılmaları için YÖK’e dosya gönderdiği öğrenildi. Açığa alınan isimlerden biri de ÇOMÜ Rektörlüğü için adaylığını açıklayan Prof.Dr. Aziz Kılınç oldu.
ÇOMÜ Yönetimince açığa alınan akademisyenlerin ise şu isimlerden oluştuğu öğrenildi; Prof.Dr. Sedat Laçiner, Prof.Dr. Cengiz Ataşoğlu, , Prof.Dr. Aziz Kılınç, Doç.Dr. İbrahim Türkyılmaz, Doç.Dr. Mehmet Fatih Yavuz ve Yrd.Doç.Dr. Halil Şimşek
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
