Prof.Dr. Doğan Perinçek Uyardı..

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2020 - 09:03, Güncelleme: 01.11.2020 - 09:03 1452+ kez okundu.
 

Prof.Dr. Doğan Perinçek Uyardı..

30 Ekim 2020 günü İzmir’in Seferihisar ilçesi merkezli meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrasında emekli Jeoloji Profesörü Doğan Perinçek, Çan-Biga-Bayramiç hattına bir kez daha dikkat çekerek yetkililere “Hazırlıklı olmalıyız” çağrısı yaptı.
30 Ekim 2020 günü İzmir’in Seferihisar ilçesi merkezli meydana gelen deprem, tüm Marmara ve Ege bölgesinde hissedildi. Çok büyük bir alanda hissedilen depremin artçıları devam ederken; yaklaşık bir dakika kadar süren depremle ilgili olarak AFAD’dan yapılan açıklamada “Ege Denizi’nde İzmir’in Seferihisar ilçesinde saat 14.51’de 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi” denildi. Depremin yerin 16.5 kilometre derinlikte meydana geldiği öğrenildi.   PERİNÇEK BİR KEZ DAHA O HATTA DİKKAT ÇEKTİ ÇOMÜ’den emekli jeoloji profesörü Doğan Perinçek, bu güne kadar birçok kez meydana gelebilecek depremler konusunda yetkilileri ve vatandaşları uyarmıştı. Yaklaşan büyük deprem ile ilgili olarak Çanakkale’de Biga-Çan-Bayramiç hattına dikkat çeken Perinçek son meydana gelen deprem sonrasında da açıklamalarda bulundu.   Emekli Profesör Perinçek sosyal medyada yaptığı açıklamada; “Deprem Seferihisar ve İzmir güneyinde 6.6 yada 6.8 büyüklükte. Bu depremin ana şok olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra çok sayıda artçı deprem olacaktır. Hasarlı evlerden uzak durulması önerilmektedir. Halkımıza geçmiş olsun. Çanakkale halkına uyarımdır.  Özellikle Çanakkale, Çan, Biga, Bayramiç için uyanıyorum. Bu deprem öncü olabilir. Güvenilirliği olmayan binalardan uzak durunuz” ifadelerini kullandı.
30 Ekim 2020 günü İzmir’in Seferihisar ilçesi merkezli meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrasında emekli Jeoloji Profesörü Doğan Perinçek, Çan-Biga-Bayramiç hattına bir kez daha dikkat çekerek yetkililere “Hazırlıklı olmalıyız” çağrısı yaptı.

30 Ekim 2020 günü İzmir’in Seferihisar ilçesi merkezli meydana gelen deprem, tüm Marmara ve Ege bölgesinde hissedildi. Çok büyük bir alanda hissedilen depremin artçıları devam ederken; yaklaşık bir dakika kadar süren depremle ilgili olarak AFAD’dan yapılan açıklamada “Ege Denizi’nde İzmir’in Seferihisar ilçesinde saat 14.51’de 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi” denildi. Depremin yerin 16.5 kilometre derinlikte meydana geldiği öğrenildi.

 

PERİNÇEK BİR KEZ DAHA O HATTA DİKKAT ÇEKTİ

ÇOMÜ’den emekli jeoloji profesörü Doğan Perinçek, bu güne kadar birçok kez meydana gelebilecek depremler konusunda yetkilileri ve vatandaşları uyarmıştı. Yaklaşan büyük deprem ile ilgili olarak Çanakkale’de Biga-Çan-Bayramiç hattına dikkat çeken Perinçek son meydana gelen deprem sonrasında da açıklamalarda bulundu.

 

Emekli Profesör Perinçek sosyal medyada yaptığı açıklamada; “Deprem Seferihisar ve İzmir güneyinde 6.6 yada 6.8 büyüklükte. Bu depremin ana şok olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra çok sayıda artçı deprem olacaktır. Hasarlı evlerden uzak durulması önerilmektedir. Halkımıza geçmiş olsun. Çanakkale halkına uyarımdır.  Özellikle Çanakkale, Çan, Biga, Bayramiç için uyanıyorum. Bu deprem öncü olabilir. Güvenilirliği olmayan binalardan uzak durunuz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.