'Ortak Akıl ve İş Birliği Kentimize Değer Katacak'
'Ortak Akıl ve İş Birliği Kentimize Değer Katacak'
Küresel STK Konfederasyonu heyetini ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde ağırlayan Genel Sekreter Sema Sandal, sivil toplum kuruluşlarıyla yürütülecek istişare kültürünün kentin ve ülkenin kalkınmasındaki kritik rolüne dikkat çekti.
Küresel Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Genel Başkanı Nevzat Duyar, Başkan Vekilleri Ali Kayave Yaşar Saka, Başkan Yardımcısı Yeşim Satırlı, Genel Sekreter ve Proje Değerlendirme Kurulu Başkanı Gamze Gezici Elyan, Konfederasyon Şirket Avukatı Av. Serkan Güler, Kültür ve Sanat Komisyon Başkanı Ahmet Avşar, Çanakkale İl Başkanı Av. Fikret Bircan, Gençlik Komisyonu Üyesi Hilal Demirci ve Gençlik Komisyonu ve Tedarik Zinciri Komisyon Üyesi Burak Aktuna, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sema Sandal’ı ziyaret etti.
ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyaret hakkında bilgi veren Genel Sekreter Sema Sandal; “Ziyaret kapsamında Çanakkale’nin ekonomik, sosyal ve kültürel potansiyeli ile sivil toplum kuruluşlarının kalkınma süreçlerindeki rolü üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve tüm paydaşlarımızla iş birliğini güçlendirmeye büyük önem veriyoruz. Ortak akıl ve istişare kültürüyle yürütülecek çalışmaların hem kentimize hem de Ülkemize önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Nazik ziyaretleri ve değerli görüş alışverişleri için Küresel Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu heyet üyelerineteşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
