"Milletimizin Vekaletine Talip Olduğumuzun Beyanıdır"

Aynalı Pazar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2015 - 10:44, Güncelleme: 22.02.2015 - 10:44 3898+ kez okundu.
 

"Milletimizin Vekaletine Talip Olduğumuzun Beyanıdır"

Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak uzun yıllar Çanakkale’nin sorunlarına çözüm üreten deneyimli bürokrat Ayhan Gider, AK Parti Çanakkale Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurusunu il başkanlığına yaptı.
Kalabalık partili topluluğu ile AK Parti İl Binasına gelen Gider, “Bugün gösterdiğimiz irade, sıradan bir milletvekilliği beyanı değildir. Bugün burada yıllar boyu halkın iradesini gasp etmiş siyaset dışı iradelere karşı yılmaz bir mücadele veren bir  partiden, aslen  milletin kurduğu, kurucularının da bunu sadece resmileştirdiği  AK Parti den aday adayı olmakla, bu mücadelenin yılmaz bir savaşçısı olduğumun beyanında da bulunuyorum” dedi. Halkın kendini yönetme iradesi elinde değilse….   Dünyada hiçbir makamın verdiği yetkinin, halktan alınan yetkinin üzerinde olamayacağını belirten  AK Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Ayhan Gider, “ Bürokrasinin kullandığı yetki, özünde siyasi iradenin yetki devridir. Biz de bugüne dek çeşitli makamlardan aldığımız yetkileri, milletimizin refahını, huzurunu ve mutluluğunu arttırmak için kullandık. İlimizin kalkınması için mücadelemizde adaletten sapmamayı şiar edindik. Bunda da başarılı olduğumuz ve bu yetkinin hakkını verdiğimiz, gerek denetim makamlarının takdiri, gerekse halkımızın teveccühü ile sabittir. Bugün burada bulunmamız, devredilen değil, aslolan yetkiye, yani Milletimizin vekâletine talip olduğumuzun beyanıdır. Bu amaçla hazırladığımız Milletvekilliği aday adaylığı dosyamızı, İl Başkanımız Sn.Erdener Can’a teslim ediyorum. Kendisine dosyayı bizzat kabul nezaketi gösterdiğinden dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Bugün gösterdiğimiz irade, sıradan bir milletvekilliği beyanı değildir. Bugün burada yıllar boyu halkın iradesini gasp etmiş siyaset dışı iradelere karşı yılmaz bir mücadele veren bir  partiden, aslen  milletin kurduğu, kurucularının da bunu sadece resmileştirdiği  AK Parti den aday adayı olmakla, bu mücadelenin yılmaz bir savaşçısı olduğumun beyanında da bulunuyorum. Çünkü ben biliyorum ki, halkın kendini yönetme iradesi elinde değilse, o ülkede bunun dışındaki hiçbir özgürlük ve kalkınmadan bahsedilemez” şeklinde konuştu.   MİLLETİN VEKALETİ   AK Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Ayhan Gider, “Bu kavga yıllar boyu devam etmiş bir kavgadır. Bu vesile ile bu uğurda şehit edilen Halkın Kahramanlarını, Şehit Başbakanımız Adnan Menderes’i, Şehit Bakanımız Hasan Polatkan’ı, Şehit Bakanımız ve Çanakkale Milletvekilimiz Sn. Fatin Rüştü Zorlu ‘yu rahmet ve minnetle anıyorum.  İnanıyorum ki demokrasi şehitlerimizin ruhları yalnız ve ancak, Liderimiz, yol göstericimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve onun açtığı yolda kararlı adımlarla giden Başbakanımız, Genel Başkanımız Sn. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun kararlı tavırlarıyla, gerek üniformalı, gerek üniformasız demokrasi dışı güçlere karşı verilen, dik duruşlu tavır sayesinde huzura ermiştir. Demokrasiye, halkın iradesine karşı müdahale, hangi kaynak ve mekanizmadan gelirse gelsin, ancak ve yalnız imhası gereken bir tavırdır. Milletin vekaleti, bu yoldaki korkaklık ve tereddüt yaşayacak kişilerin haddi, hakkı ve harcı değildir, olamaz” dedi.  
Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak uzun yıllar Çanakkale’nin sorunlarına çözüm üreten deneyimli bürokrat Ayhan Gider, AK Parti Çanakkale Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurusunu il başkanlığına yaptı.

Kalabalık partili topluluğu ile AK Parti İl Binasına gelen Gider, “Bugün gösterdiğimiz irade, sıradan bir milletvekilliği beyanı değildir. Bugün burada yıllar boyu halkın iradesini gasp etmiş siyaset dışı iradelere karşı yılmaz bir mücadele veren bir  partiden, aslen  milletin kurduğu, kurucularının da bunu sadece resmileştirdiği  AK Parti den aday adayı olmakla, bu mücadelenin yılmaz bir savaşçısı olduğumun beyanında da bulunuyorum” dedi.

Halkın kendini yönetme iradesi elinde değilse….

 

Dünyada hiçbir makamın verdiği yetkinin, halktan alınan yetkinin üzerinde olamayacağını belirten  AK Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Ayhan Gider, “ Bürokrasinin kullandığı yetki, özünde siyasi iradenin yetki devridir. Biz de bugüne dek çeşitli makamlardan aldığımız yetkileri, milletimizin refahını, huzurunu ve mutluluğunu arttırmak için kullandık. İlimizin kalkınması için mücadelemizde adaletten sapmamayı şiar edindik. Bunda da başarılı olduğumuz ve bu yetkinin hakkını verdiğimiz, gerek denetim makamlarının takdiri, gerekse halkımızın teveccühü ile sabittir. Bugün burada bulunmamız, devredilen değil, aslolan yetkiye, yani Milletimizin vekâletine talip olduğumuzun beyanıdır. Bu amaçla hazırladığımız Milletvekilliği aday adaylığı dosyamızı, İl Başkanımız Sn.Erdener Can’a teslim ediyorum. Kendisine dosyayı bizzat kabul nezaketi gösterdiğinden dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Bugün gösterdiğimiz irade, sıradan bir milletvekilliği beyanı değildir. Bugün burada yıllar boyu halkın iradesini gasp etmiş siyaset dışı iradelere karşı yılmaz bir mücadele veren bir  partiden, aslen  milletin kurduğu, kurucularının da bunu sadece resmileştirdiği  AK Parti den aday adayı olmakla, bu mücadelenin yılmaz bir savaşçısı olduğumun beyanında da bulunuyorum. Çünkü ben biliyorum ki, halkın kendini yönetme iradesi elinde değilse, o ülkede bunun dışındaki hiçbir özgürlük ve kalkınmadan bahsedilemez” şeklinde konuştu.

 

MİLLETİN VEKALETİ

 

AK Parti Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Ayhan Gider, “Bu kavga yıllar boyu devam etmiş bir kavgadır. Bu vesile ile bu uğurda şehit edilen Halkın Kahramanlarını, Şehit Başbakanımız Adnan Menderes’i, Şehit Bakanımız Hasan Polatkan’ı, Şehit Bakanımız ve Çanakkale Milletvekilimiz Sn. Fatin Rüştü Zorlu ‘yu rahmet ve minnetle anıyorum.  İnanıyorum ki demokrasi şehitlerimizin ruhları yalnız ve ancak, Liderimiz, yol göstericimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve onun açtığı yolda kararlı adımlarla giden Başbakanımız, Genel Başkanımız Sn. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun kararlı tavırlarıyla, gerek üniformalı, gerek üniformasız demokrasi dışı güçlere karşı verilen, dik duruşlu tavır sayesinde huzura ermiştir. Demokrasiye, halkın iradesine karşı müdahale, hangi kaynak ve mekanizmadan gelirse gelsin, ancak ve yalnız imhası gereken bir tavırdır. Milletin vekaleti, bu yoldaki korkaklık ve tereddüt yaşayacak kişilerin haddi, hakkı ve harcı değildir, olamaz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.