Kurban Satış ve Kesim Alanında Çalışmalar Sürüyor

Çanakkale (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2024 - 17:22, Güncelleme: 05.06.2024 - 17:22 1822+ kez okundu.
 

Kurban Satış ve Kesim Alanında Çalışmalar Sürüyor

16 – 19 Haziran 2024 tarihlerini kapsayan Kurban Bayramına yönelik, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurban alım ve kesim işlemlerini yapabilmesi amacı ile Çanakkale Belediyesi tarafından Kurban Satış ve Kesim Alanındaki hazırlık çalışmaları devam ediyor.
Çanakkale Belediyesi tarafından altyapısı hazırlanmış olan İsmetpaşa Mahallesi Metin Oktay Caddesi üzerindeki (Eski Beton Santrali mevkii) Kurban Satış ve Kesim Alanında vatandaşların güvenli bir şekilde kurbanlıklarını alabilmeleri ve kesim işlemlerini yapabilmeleri amacı ile alanda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, yabani otların temizliği, hizmet binası ve kesim alanı temizliği, yağmur suyu ızgaralarının temizliği gerçekleştirildi. Öte yandan alandaki düzenin sağlanabilmesi amacı ile peron ve yol çizgileri de çekildi. Temizlik ve hijyen amacıyla önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemlerinin ardından alan kentlilerin hizmetine açılacak. Kurban Satış ve Kesim Alanında yürütülen çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Eroğlu da yerinde inceleyerek, gerçekleştirilen ve planlanan faaliyetlere ilişkin yetkililerden bilgi aldı.
16 – 19 Haziran 2024 tarihlerini kapsayan Kurban Bayramına yönelik, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurban alım ve kesim işlemlerini yapabilmesi amacı ile Çanakkale Belediyesi tarafından Kurban Satış ve Kesim Alanındaki hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Çanakkale Belediyesi tarafından altyapısı hazırlanmış olan İsmetpaşa Mahallesi Metin Oktay Caddesi üzerindeki (Eski Beton Santrali mevkii) Kurban Satış ve Kesim Alanında vatandaşların güvenli bir şekilde kurbanlıklarını alabilmeleri ve kesim işlemlerini yapabilmeleri amacı ile alanda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, yabani otların temizliği, hizmet binası ve kesim alanı temizliği, yağmur suyu ızgaralarının temizliği gerçekleştirildi.

Öte yandan alandaki düzenin sağlanabilmesi amacı ile peron ve yol çizgileri de çekildi. Temizlik ve hijyen amacıyla önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemlerinin ardından alan kentlilerin hizmetine açılacak. Kurban Satış ve Kesim Alanında yürütülen çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Eroğlu da yerinde inceleyerek, gerçekleştirilen ve planlanan faaliyetlere ilişkin yetkililerden bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.