Kepez Spor’da İki İstifa!

Çanakkale (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2022 - 07:13, Güncelleme: 13.08.2022 - 07:13 3802+ kez okundu.
 

Kepez Spor’da İki İstifa!

Çanakkale’nin spor kulüplerinden Kepez Spor iki istifa ile sarsıldı. Kulüp başkanı Ahmet Rasim Başak ve Altyapı sorumlusu Onur Topsoy istifalarını açıkladılar.
HDP Gençlik Merkezi tarafından organize edilen ve birçok ilde gerçekleştirilen Kemal Kurkut Futbol turnuvası, Kepez sporun işlettiği halı sahada düzenlendi. Kepez Spor’un işlettiği halı sahada HDP Gençlik merkezinde düzenlenen turnuva tepkileri de beraberinde getirince; kulüp başkanı Başak ve Altyapı sorumlusu Topsıy istifalarını açıkladılar.   Kulüp Başkanı Ahmet Rasim Başak ve Altyapı Sorumlusu Onur Topsoy istifaları ile ilgili yayınladıkları açıklamada; "Düzenlenen turnuvanın Kepez Spor’un işlettiği halı sahada yapılması ile ilgili olarak Kepez Spor Başkanı ve Yönetimi olarak bilgimiz, alakamız ve iznimiz asla olmamıştır. Kamuoyunda tartışıldığı gibi bizim de milli duygularımızı zedeleyen bir davranıştır. Bu nedenle Kepez Spor'daki görevlerimizden istifa ediyoruz" ifadeleri yer aldı.
Çanakkale’nin spor kulüplerinden Kepez Spor iki istifa ile sarsıldı. Kulüp başkanı Ahmet Rasim Başak ve Altyapı sorumlusu Onur Topsoy istifalarını açıkladılar.

HDP Gençlik Merkezi tarafından organize edilen ve birçok ilde gerçekleştirilen Kemal Kurkut Futbol turnuvası, Kepez sporun işlettiği halı sahada düzenlendi. Kepez Spor’un işlettiği halı sahada HDP Gençlik merkezinde düzenlenen turnuva tepkileri de beraberinde getirince; kulüp başkanı Başak ve Altyapı sorumlusu Topsıy istifalarını açıkladılar.

 

Kulüp Başkanı Ahmet Rasim Başak ve Altyapı Sorumlusu Onur Topsoy istifaları ile ilgili yayınladıkları açıklamada; "Düzenlenen turnuvanın Kepez Spor’un işlettiği halı sahada yapılması ile ilgili olarak Kepez Spor Başkanı ve Yönetimi olarak bilgimiz, alakamız ve iznimiz asla olmamıştır. Kamuoyunda tartışıldığı gibi bizim de milli duygularımızı zedeleyen bir davranıştır. Bu nedenle Kepez Spor'daki görevlerimizden istifa ediyoruz" ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.