Kayganlaşan Yolda Tır Devrildi Ama Kaldırılamıyor. Çünkü..
Kayganlaşan Yolda Tır Devrildi Ama Kaldırılamıyor. Çünkü..
Çanakkale-İzmir karayolunun 12. kilometresinde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir tır, refüje çarparak devrildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Devrilen tır, içinde gümrüklü elektronik eşyalar olduğu için kaldırılamadı. Tır, malzemeler gümrük memurları nezaretinde nakledildikten sonra kaldırılacak.
İzmir’den Çanakkale istikametine seyreden, Emir Hot’un kullandığı NP 032 WO plakalı LCD televizyon ve yedek parçasıyla yüklü TIR, Çanakkale-İzmir karayolunun 12’nci kilometresindeki Güzelyalı mevkiinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Orta refüjdeki bariyerlere çarpan tır, daha sonra yola devrildi. Kazada TIR’ın sürücüsü Hot, başından yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralı sürücüyü ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Kaza nedeniyle yolda trafik uzun süre tek şeritten verilmek zorunda kaldı. Trafik ve jandarma ekipleri, başka bir kazanın meydana gelmemesi için önlem alırken sürücüleri yavaş seyretmeleri konusunda uyardı.
Kaza Yapan Tır Gümrük Memurlarını Bekliyo
İzmir’den Çanakkale istikametine seyreden Emir Hot'un kullandığı elektronik eşya yüklü Sırbistan plakalı tır, Çanakkale’ye 10 kilometre kala, Erenköy viyadüğü yakınında kaygan zeminde kontrolden çıkarak devrilmişti. Kazanın ardından trafiğe kapanan yolun yeniden açılması için yan yatan tır kaldırılmak istendi. Ancak tırda bulunan elektronik eşyalar gümrüklü mal olduğundan başka bir araca nakledilemedi. Tırın bağlı olduğu lojistik firması bölgeye yeni bir tır ve ekip gönderdi. Ekip, gümrük memurları nezaretinde nakil işlemini yapacak. Ardından tır bulunduğu yerden kaldırılacak. Kaza sebebiyle Çanakkale-İzmir kara yolunun 10. kilometresinde ulaşım tek şeritten sağlanıyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

