İl İstihdam Kurulu Toplantısı ÇTSO’da Yapıldı

Çanakkale (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2023 - 12:34, Güncelleme: 31.01.2023 - 12:34 3683+ kez okundu.
 

İl İstihdam Kurulu Toplantısı ÇTSO’da Yapıldı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş Başkanlığında ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapıldı.
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş Başkanlığında ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapıldı. Toplantıda; Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Recai Keleş, Güney Marmara Kalkınma Ajansı İl Koordinatörü Recai Başaran, Ticaret İl Müdürü Hakan Tuncerli, ÇESOB’u temsilen Selahattin İç, HAK-İŞ Temsilcisi Adnan Tatlı, TÜRK-İŞ Temsilcisi Osman Akkurt, KADEM’i temsilen Gizem Öykü Okan, Sakatlar Konfederasyon Temsilcisi M. İsmet Gökçek ve Çanakkale TSO Genel Sekreteri Sema Sandal ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri hazır bulundu.   Toplantıda;2023 yılı eğitim programı, İŞKUR koordinasyonunda işlemlerini gerçekleştirilen Mesleki Bilgi Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri alt çalışma grubunun hedeflediği “Meslek Tanıtım Günleri’, Kariyer Günleri faaliyetlerinin planlanması, GMKA’nın koordinasyonunda başvuruları alınmaya başlanılan “Yenilebilir Gençlik Enerjisi (Re-You) Projesi, İÇDAŞ Biga ve Merkez İlçe Çanakkale Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Müdürlükleri bünyesinde bulunan Elektrik-Elektronik alanında ‘Asansör Sistemleri Dalı’ açılması konuları görüşüldü. İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı, 2022 Ocak-Aralık dönemlerine ait denetim raporlarının Kurul’a sunulmasının ardından, kurum kuruluş temsilcilerinin görüş ve önerileri ile son buldu.
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş Başkanlığında ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapıldı.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş Başkanlığında ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapıldı. Toplantıda; Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Recai Keleş, Güney Marmara Kalkınma Ajansı İl Koordinatörü Recai Başaran, Ticaret İl Müdürü Hakan Tuncerli, ÇESOB’u temsilen Selahattin İç, HAK-İŞ Temsilcisi Adnan Tatlı, TÜRK-İŞ Temsilcisi Osman Akkurt, KADEM’i temsilen Gizem Öykü Okan, Sakatlar Konfederasyon Temsilcisi M. İsmet Gökçek ve Çanakkale TSO Genel Sekreteri Sema Sandal ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri hazır bulundu.

 

Toplantıda;2023 yılı eğitim programı, İŞKUR koordinasyonunda işlemlerini gerçekleştirilen Mesleki Bilgi Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri alt çalışma grubunun hedeflediği “Meslek Tanıtım Günleri’, Kariyer Günleri faaliyetlerinin planlanması, GMKA’nın koordinasyonunda başvuruları alınmaya başlanılan “Yenilebilir Gençlik Enerjisi (Re-You) Projesi, İÇDAŞ Biga ve Merkez İlçe Çanakkale Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri Müdürlükleri bünyesinde bulunan Elektrik-Elektronik alanında ‘Asansör Sistemleri Dalı’ açılması konuları görüşüldü. İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı, 2022 Ocak-Aralık dönemlerine ait denetim raporlarının Kurul’a sunulmasının ardından, kurum kuruluş temsilcilerinin görüş ve önerileri ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.