Haydi Kitap Okumaya!
Haydi Kitap Okumaya!
Çanakkale Koza Gençlik Derneği gönüllülerinin katılımıyla kitap okumayı teşvik etmek amacıyla Çanakkale’de bulunan Truva Atı önünde kitap okuma eylemi gerçekleştiriyor.
Çanakkale Koza Gençlik Derneği düzenlenen kitap okuma eylemi için yaptıkları açıklamada; “Çanakkale Koza Gençlik Derneği olarak kitap ne zaman ve nerede okunur sorusunu kendimize sorduk ancak karar veremedik. Kimi arkadaşımız kitabın otobüste okunacağını, kimi kumsal da kimi ise bankta okunacağını söyledi(Bu konuda ilginç cevaplar da aldığımız doğrudur.) Biz de gönüllülerimizle birlikte bu soruyu bir etkinlikle farkındalık yaratarak cevaplamaya karar verdik. Sizde okuduğunuz kitabı ve kitabı nerede okuduğunuzu gösteren fotoğrafları etkinliğimizde paylaşarak farkındalığı artırmamıza destek olabilirsiniz. 12 Mayıs salı günü başlayan online etkinliğimizi Cumartesi günü kitaplarımızla birlikte Truva atı önünde buluşarak sonlandırıyoruz ve hep birlikte de kitap okunabileceğini gösteriyoruz” ifadeleri yer aldı.
Çanakkale Koza Gençlik Derneği tarından düzenlenen “Kitap Nerede Okunur” etkinliğinin tüm Türkiye’ye açık olduğu belirtildi. Öte yandan etkinlik için sosyal medya platformu facebook üzerinden de etkinlik oluşturularak vatandaşların katılımıyla katılımın artırılması bekleniyor.
Etkinlik Sayfası: https://www.facebook.com/events/731037477017757/
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

