Hatıra Ormanlarını Çöplüğe Çevirdiler!
Hatıra Ormanlarını Çöplüğe Çevirdiler!
Çanakkale'de AK Parti teşkilatı tarafından Güzelyalı'da kurulan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Şehit Ömer Halis Demir'in adı verilen hatıra ormanları çöplüğe çevirdiler.
Çanakkale'nin Güzelyalı beldesi sınırları içine geçtiğimiz yıllarda AK Parti İl Başkanlığınca iki alanda ağaçlandırma çalışması yapılmıştı. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Şehit Ömer Halis Demir'in anısına oluşturulan hatıra ormanları ise ilgisizlik ve duyarsızlık nedeniyle çöplüğe dönüştü. Bölgede yaşayan vatandaşlar yaşanan kirlilik ve asayiş olaylarını defalarca kamu kurumlarına şikayet etmelerine rağmen hiç bir tedbir alınmadığını belirtiyorlar.
Güzelyalı sakinlerinin yürüyüş yaptıkları bölgede bulunan hatıra ormanları görenlerin de içini sızlatıyor. Bölgede yaşayan bir vatandaş ise yaşanan duyarsızlığı gözler önüne serdi. Bölgede çektiği resimleri sosyal medyada paylaşan vatandaş; "Milli bir utanç olarak mı değerlendirilmeli bilmem ama sabahları köpeğimizle yürüyüş yaptığımız yerleri görmenizi istedim. İlgili resmi kurumlara ve kişilere yapılan sözlü ve yazılı uyarılara, rahat bozan sosyal medya paylaşımlarına rağmen geniş çaplı kirlilik giderek artıyor. F.huş, korona önlemlerine rağmen burayı kendisine yer edinmiş. Gün geçmiyor ki bahçe ve inşaat atıkları dökülmesin. Burası neresi mi? Çanakkale'nin nezih insanlarının yaşadığı, siyasi büyüklerimizin fidanlar dikip şehit isimleriyle onurlandırdığı Güzelyalı 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı ile Şehit Ömer Halis Demir hatıra ormanlık alanları. Görüntüler 26 Ocak 2021 saat 14.30'da çekilmiştir. Sağduyunuza bırakıyorum" ifadeleriyla paylaştı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

