Gider ve Semizoğlu’ndan Borsa’ya Ziyaret

Çanakkale (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2022 - 13:09, Güncelleme: 06.12.2022 - 13:09 758+ kez okundu.
 

Gider ve Semizoğlu’ndan Borsa’ya Ziyaret

26.Dönem Ak Parti Çanakkale Milletvekili, Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ayhan Gider Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ayhan Gider’e ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu eşlik etti.
26.Dönem Ak Parti Çanakkale Milletvekili, Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ayhan Gider Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ayhan Gider’e ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu eşlik etti.   Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz gerçekleşen ziyarete ilişkin şunları belirtti; “26.Dönem Ak Parti Çanakkale Milletvekilimiz Ayhan Bey’in yapmış olduğu ziyaret bizleri son derece memnun etmiştir. Kendisi gerek Milletvekilliği yaptığı dönemde gerek İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği döneminde ve gerekse Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yaptığı dönemde ilimiz adına son derece başarılı hizmetler yapmış olup, ayrıca Borsamızın proje ve organizasyonlarında da Kurumumuzun her daim yanında yer alarak bizlere destek sağlamıştır. Ayhan Beye nazik ziyareti ve hayırlı olsun temennileri için çok teşekkür ediyorum” dedi. Görüşmede, İlin tarımı, tarıma dayalı sanayisi ve güncel konulara ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.
26.Dönem Ak Parti Çanakkale Milletvekili, Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ayhan Gider Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ayhan Gider’e ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu eşlik etti.

26.Dönem Ak Parti Çanakkale Milletvekili, Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ayhan Gider Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ayhan Gider’e ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu eşlik etti.

 

Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz gerçekleşen ziyarete ilişkin şunları belirtti; “26.Dönem Ak Parti Çanakkale Milletvekilimiz Ayhan Bey’in yapmış olduğu ziyaret bizleri son derece memnun etmiştir. Kendisi gerek Milletvekilliği yaptığı dönemde gerek İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği döneminde ve gerekse Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yaptığı dönemde ilimiz adına son derece başarılı hizmetler yapmış olup, ayrıca Borsamızın proje ve organizasyonlarında da Kurumumuzun her daim yanında yer alarak bizlere destek sağlamıştır. Ayhan Beye nazik ziyareti ve hayırlı olsun temennileri için çok teşekkür ediyorum” dedi. Görüşmede, İlin tarımı, tarıma dayalı sanayisi ve güncel konulara ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.