Erdener Can Liste’yi Ankara’ya Götürdü
Erdener Can Liste’yi Ankara’ya Götürdü
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Erdener Can, aday adaylarından oluşan 22 kişilik listeyi Ankara’ya götürdü. Erdener Can’ın Ankara ziyaretine AK Partili ilçe başkanlarının da katıldığı öğrenildi.
Erken seçim için aday adaylıklarını açıklayan 22 ismin olduğu listeyi Ankara’ya götüren AK Parti İl Başkanı Erdener Can’a ilçe başkanları da eşlik etti. Edinilen bilgiye göre Erdener Can 22 kişilik liste için Ankara’da partinin yetkili organlarına aday adayları ile ilgili olarak görüşlerini de bildirecek.
AK Parti İl Başkanı Erdener Can’ın görüşlerini bildireceği aday adayı listesinde; Ahmet Yonar, Ali Rıza Tekin, Ayhan Gider, Ayten Topçu Koçak, Bülent Turan, Celil Sert, Erdoğan Madak, Fevzullah Sayın, Hacı Ramazan Işıldak, Hülya Karagöz, İsmail Kaşdemir, İsmail Yaşar Oğuz, Jülide İskenderoğlu, Mehmet Özkurnaz, M. Mücahit Demir, Mustafa Akkuş, Muzaffer Kutlu, Ramazan Demirsoy, Sebahattin Güner, Yasin Öztürk, İbrahim Köşdere ve Zühtü Uçar var.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

