Doğa ve Kuş Göçü Festivali Başladı

Çanakkale (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.05.2024 - 13:27, Güncelleme: 11.05.2024 - 13:27 4052+ kez okundu.
 

Doğa ve Kuş Göçü Festivali Başladı

Çanakkale Belediyesi ve ÇOMÜ ortaklığı ile 10-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında ilk kez düzenlenen Doğa ve Kuş Göç Festivali gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle başladı.
Çanakkale Belediyesi ve ÇOMÜ ortaklığı ile 10-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında ilk kez düzenlenen Doğa ve Kuş Göç Festivali gerçekleştirilen çeşitli  etkinliklerle başladı. 10 Mayıs 2024 Cuma günü Atikhisar Köyü Piknik Alanı'nda katılımcıların kayıtlarının alınmasıyla başlayan festivalin ilk ziyaretçileri ilkokul öğrencileri oldu.   ÇOMÜ Öğretim Üyeleri tarafından karşılanan küçük ziyaretçilere önce kuş fotoğraflarının yer aldığı fotoğraf sergisi gezdirildi, ardından da kuş gözlem ekipmanları tanıtıldı. Festival alanına kurulan atölyede origami ile kuş yapımı eğitimi gören öğrenciler, son olarak kuş gözlem etkinliği yürüyüşüne katıldı.   Festival 11 Mayıs Cumartesi ve 12 Mayıs Pazar günleri de devam edecek olup, festivale katılmak isteyen kentlilerimiz için ise otobüs seferleri olacaktır. Otobüs sefer saatleri ise şöyle; 11 Mayıs 2024 Cumartesi Gidiş Saati: 10.00 ve 14.00 / Belediye Binası önünden festival alanına (Atikhisar Köyü Piknik Alanı) Dönüş Saati: 20.00 / Festival Alanından (Atikhisar Köyü Piknik Alanı) Belediye Binası önüne   12 Mayıs 2024 Pazar Gidiş Saati: 10.00 ve 14.00 / Belediye Binası önünden festival alanına (Atikhisar Köyü Piknik Alanı) Dönüş Saati: 20.00 / Festival Alanından (Atikhisar Köyü Piknik Alanı) Belediye Binası önüne
Çanakkale Belediyesi ve ÇOMÜ ortaklığı ile 10-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında ilk kez düzenlenen Doğa ve Kuş Göç Festivali gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle başladı.

Çanakkale Belediyesi ve ÇOMÜ ortaklığı ile 10-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında ilk kez düzenlenen Doğa ve Kuş Göç Festivali gerçekleştirilen çeşitli  etkinliklerle başladı. 10 Mayıs 2024 Cuma günü Atikhisar Köyü Piknik Alanı'nda katılımcıların kayıtlarının alınmasıyla başlayan festivalin ilk ziyaretçileri ilkokul öğrencileri oldu.

 

ÇOMÜ Öğretim Üyeleri tarafından karşılanan küçük ziyaretçilere önce kuş fotoğraflarının yer aldığı fotoğraf sergisi gezdirildi, ardından da kuş gözlem ekipmanları tanıtıldı. Festival alanına kurulan atölyede origami ile kuş yapımı eğitimi gören öğrenciler, son olarak kuş gözlem etkinliği yürüyüşüne katıldı.

 

Festival 11 Mayıs Cumartesi ve 12 Mayıs Pazar günleri de devam edecek olup, festivale katılmak isteyen kentlilerimiz için ise otobüs seferleri olacaktır. Otobüs sefer saatleri ise şöyle;


11 Mayıs 2024 Cumartesi

Gidiş Saati: 10.00 ve 14.00 / Belediye Binası önünden festival alanına (Atikhisar Köyü Piknik Alanı)

Dönüş Saati: 20.00 / Festival Alanından (Atikhisar Köyü Piknik Alanı) Belediye Binası önüne

 

12 Mayıs 2024 Pazar

Gidiş Saati: 10.00 ve 14.00 / Belediye Binası önünden festival alanına (Atikhisar Köyü Piknik Alanı)

Dönüş Saati: 20.00 / Festival Alanından (Atikhisar Köyü Piknik Alanı) Belediye Binası önüne

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.