DHKP-C Militanlarına “Şehit” Deyince..

Çanakkale (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2024 - 07:31, Güncelleme: 09.02.2024 - 07:31 3357+ kez okundu.
 

DHKP-C Militanlarına “Şehit” Deyince..

Çağlayan’da meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından “Devrim şehitleri onurumuzdur” paylaşımı yapan TİP Çanakkale Milletvekili Adayı Doruk Ulaş Özdemir tutuklandı.
Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önündeki polis kontrol noktasına teröristlerce ateş açılmış, polislerin karşılık vermesi ile biri kadın 2 terörist etkisiz hale getirilmişti. Hain saldırı sonucu 3'ü polis 5 kişi yaralanırken, 1 vatandaş da hayatını kaybetti. Saldırganların terör örgütü DHKP/C üyesi Pınar Birkoç ve Emrah Yayla olduğu belirlenirken, 25 adreste peş peşe operasyonlar yapılmış 40'dan fazla şüpheli gözaltına alınmıştı.   SKANDAL PAYLAŞIM Terör saldırısı sonrasında Türkiye İşçi Partisi (TİP) Çanakkale Milletvekili Adayı Doruk Ulaş Özdemir'den sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım tepki çekti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda etkisiz hale getirilen teröristler için "Devrim şehitlerimiz onurumuzdur" ifadelerini kullanan Özdemir, tutuklandı.
Çağlayan’da meydana gelen ve bir kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından “Devrim şehitleri onurumuzdur” paylaşımı yapan TİP Çanakkale Milletvekili Adayı Doruk Ulaş Özdemir tutuklandı.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önündeki polis kontrol noktasına teröristlerce ateş açılmış, polislerin karşılık vermesi ile biri kadın 2 terörist etkisiz hale getirilmişti. Hain saldırı sonucu 3'ü polis 5 kişi yaralanırken, 1 vatandaş da hayatını kaybetti. Saldırganların terör örgütü DHKP/C üyesi Pınar Birkoç ve Emrah Yayla olduğu belirlenirken, 25 adreste peş peşe operasyonlar yapılmış 40'dan fazla şüpheli gözaltına alınmıştı.

 

SKANDAL PAYLAŞIM

Terör saldırısı sonrasında Türkiye İşçi Partisi (TİP) Çanakkale Milletvekili Adayı Doruk Ulaş Özdemir'den sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım tepki çekti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda etkisiz hale getirilen teröristler için "Devrim şehitlerimiz onurumuzdur" ifadelerini kullanan Özdemir, tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.