Davut Doğan “Hodri Meydan” Dedi

İlçelerden (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2014 - 17:13, Güncelleme: 30.12.2014 - 17:13 1382+ kez okundu.
 

Davut Doğan “Hodri Meydan” Dedi

Doğtaş ve Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, son günlerde Doğanlar olarak yaptıkları yatırımlar hakkında bilgi kirliliği yaratıldığını ve çıkan asparagas haberleri önlemek amacıyla Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) meclisinde açıklama yapmak için müracaatta bulundu.
DOĞTAŞ ve Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Doğanlar ailesi adına yaptığı yazılı açıklamada; “Çanakkale Biga’da doğan bir vatandaş ve Çanakkale’ye 42 yıldır yatırım yapan bir ailenin başkanı olarak; son günlerde yaşananlar, bazı çevrelerin uydurduğu bilgi kirlilikleri ile kamuoyu gereksiz meşgul edilmektedir” diyerek yaratılan spekülasyonlardan duydukları rahatsızlığı dile getirdi..   “ÇTSO Meclisinde İşadamlarını Ve Kamuoyunu Bilgilendirmek İstiyorum”   Davut Doğan yaptığı açıklamaların devamında ise yerel basında ve çeşitli internet sitelerinde yaptıkları yatırımlar ile ilgili olarak karalama çalışmalarına dikkat çekerek; ÇTSO Meclisinde Doğanlar ailesi olarak yaptıkları yatırımlar ile ilgili açıklamada bulunmak için müracaat ettiğini duyurdu. Davut Doğan konuyla ilgili olarak; “Özellikle bazı basın organları tarafından yapılan yalan yanlış haberler ve korsan web siteleri ile yapılan çirkinlikler, Çanakkale’mizde alışkın olmadığımız bir durumdur. Çanakkale kamuoyunu bir süredir meşgul eden ve çeşitli yorumlara neden olan bu tür dedikoduları ortadan kaldırmak için, 25 yıldır üyesi olduğumuz Çanakkale TSO’ya gönderdiğim resmi yazıda da belirttiğim gibi meclis toplantısında sayın işadamlarımızı ve kamuoyunu bilgilendirmek istiyorum” açıklamasında bulundu.   DAVUT DOĞAN’DAN “ŞEFFAFLIK” VURGUSU   Davut Doğan açıklamalarının devamında ise Doğanlar Ailesi olarak her zaman şeffaflıktan yana olduklarına dikkat çekti; “Her zaman şeffaflıktan yana olan Biga’ya, Çanakkale’ye ve ülkesine hizmet eden Doğanlar Ailesi olarak, bundan sonra da hizmetlerimiz artarak devam edecektir”.  
Doğtaş ve Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, son günlerde Doğanlar olarak yaptıkları yatırımlar hakkında bilgi kirliliği yaratıldığını ve çıkan asparagas haberleri önlemek amacıyla Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) meclisinde açıklama yapmak için müracaatta bulundu.

DOĞTAŞ ve Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Doğanlar ailesi adına yaptığı yazılı açıklamada; “Çanakkale Biga’da doğan bir vatandaş ve Çanakkale’ye 42 yıldır yatırım yapan bir ailenin başkanı olarak; son günlerde yaşananlar, bazı çevrelerin uydurduğu bilgi kirlilikleri ile kamuoyu gereksiz meşgul edilmektedir” diyerek yaratılan spekülasyonlardan duydukları rahatsızlığı dile getirdi..

 

“ÇTSO Meclisinde İşadamlarını Ve Kamuoyunu Bilgilendirmek İstiyorum”

 

Davut Doğan yaptığı açıklamaların devamında ise yerel basında ve çeşitli internet sitelerinde yaptıkları yatırımlar ile ilgili olarak karalama çalışmalarına dikkat çekerek; ÇTSO Meclisinde Doğanlar ailesi olarak yaptıkları yatırımlar ile ilgili açıklamada bulunmak için müracaat ettiğini duyurdu. Davut Doğan konuyla ilgili olarak; “Özellikle bazı basın organları tarafından yapılan yalan yanlış haberler ve korsan web siteleri ile yapılan çirkinlikler, Çanakkale’mizde alışkın olmadığımız bir durumdur. Çanakkale kamuoyunu bir süredir meşgul eden ve çeşitli yorumlara neden olan bu tür dedikoduları ortadan kaldırmak için, 25 yıldır üyesi olduğumuz Çanakkale TSO’ya gönderdiğim resmi yazıda da belirttiğim gibi meclis toplantısında sayın işadamlarımızı ve kamuoyunu bilgilendirmek istiyorum” açıklamasında bulundu.

 

DAVUT DOĞAN’DAN “ŞEFFAFLIK” VURGUSU

 

Davut Doğan açıklamalarının devamında ise Doğanlar Ailesi olarak her zaman şeffaflıktan yana olduklarına dikkat çekti; “Her zaman şeffaflıktan yana olan Biga’ya, Çanakkale’ye ve ülkesine hizmet eden Doğanlar Ailesi olarak, bundan sonra da hizmetlerimiz artarak devam edecektir”.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.