ÇOMÜ’de Güvenli Sürüş Eğitimi Verildi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2024 - 14:35, Güncelleme: 16.12.2024 - 14:35 2222+ kez okundu.
 

ÇOMÜ’de Güvenli Sürüş Eğitimi Verildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Motosiklet Kulübü tarafından “Motosiklet İleri ve Güvenli Sürüş Teori Eğitimi” Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Motosiklet Kulübü tarafından “Motosiklet İleri ve Güvenli Sürüş Teori Eğitimi” Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Eroğlu, Türkiye Motosiklet Federasyonu Eğitim Kurulu Başkan Vekili Zafer Ünden, ÇOMÜ Motosiklet Kulübü Akademik Danışmanı Doç. Dr. Ender Ali Uluç, akademisyenler, öğrenciler ve Çanakkale’den birçok motor kulübü katılım sağladı. Rektör yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya günümüzde motosiklet kullanımının her geçen gün arttığını belirterek Motosiklet İleri ve Güvenli Sürüş Teori Eğitiminin çok önemli olduğunun altını çizdi ve eğitimin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Plaket takdimin ardından etkinlik,  TMF A Sınıfı Eğitmeni Murat Bayram’ın Motosiklet İleri ve Güvenli Sürüş başlıklı eğitimi ile devam etti.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Motosiklet Kulübü tarafından “Motosiklet İleri ve Güvenli Sürüş Teori Eğitimi” Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Motosiklet Kulübü tarafından “Motosiklet İleri ve Güvenli Sürüş Teori Eğitimi” Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Eroğlu, Türkiye Motosiklet Federasyonu Eğitim Kurulu Başkan Vekili Zafer Ünden, ÇOMÜ Motosiklet Kulübü Akademik Danışmanı Doç. Dr. Ender Ali Uluç, akademisyenler, öğrenciler ve Çanakkale’den birçok motor kulübü katılım sağladı.

Rektör yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya günümüzde motosiklet kullanımının her geçen gün arttığını belirterek Motosiklet İleri ve Güvenli Sürüş Teori Eğitiminin çok önemli olduğunun altını çizdi ve eğitimin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Plaket takdimin ardından etkinlik,  TMF A Sınıfı Eğitmeni Murat Bayram’ın Motosiklet İleri ve Güvenli Sürüş başlıklı eğitimi ile devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.