Çok Sayıda Araç Yollarda Mahsur Kaldı

İlçelerden (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2014 - 15:10, Güncelleme: 31.12.2014 - 15:10 1920+ kez okundu.
 

Çok Sayıda Araç Yollarda Mahsur Kaldı

Kar ve fırtına sebebiyle Çanakkale-Bursa yolunda çok sayıda araç yolda kaldı. Bölgede ulaşım kontrollü şekilde sağlanırken, zincir ve kar lastiği olmayan araçların yola çıkmasına izin verilmiyor. Bursa-İzmir karayolu ise trafik tek şeritten verilirken yüzlerce araçlık kuyruk oluştu.
Çanakkale'de 2 gündür etkili olan kar ve fırtına hayatı felç etti. 198 köy yolu ulaşıma kapanırken, ana yollarda da ulaşım güçlükle sağlanıyor. Çanakkale-İstanbul yolunun Korudağı mevkii ile Çanakkale-İzmir yolunun Erenköy rampalarında trafik akışı kontrollü şekilde sağlanıyor. Çanakkale-Bursa yolunda ise trafik durma noktasına geldi. Fırtına ve karda araçlar güçlükle yol alırken, çok sayıda araç kaza yapıp yolda kaldı.   Trafiği tıkayan otobüs ve TIR'lar polis ekiplerince yol kenarında bekletiliyor. Küçük araçlar ise yola güçlükle devam edebiliyor. Çanakkale çıkışında yol kontrolü yapan polis ekipleri, kar lastiği ve zinciri takılı olmayan araçların geçişine izin vermiyor.  BURSA-İZMİR KARAYOLUNDA ARAÇ KUYRUĞU   Bursa-İzmir kara yolu üzerinde kilometrelerce kuyruk oluşmasına neden olurken, ulaşım tek şeritten sağlanıyor. TIR'lar kasalarının içerisinde yer alan malların bozulmaması için akülerini saatlerce çalıştırması sonucu zor anlar yaşarken, zayıflayan akülere takviye için escort araçlar devreye girdi. TIR şoförleri, "Geceden beri bekliyoruz. Lapseki’de mahsur kaldık. Hala ümit verici bir haber yok. Kar fırtınası hayatı altüst etti" dedi.  
Kar ve fırtına sebebiyle Çanakkale-Bursa yolunda çok sayıda araç yolda kaldı. Bölgede ulaşım kontrollü şekilde sağlanırken, zincir ve kar lastiği olmayan araçların yola çıkmasına izin verilmiyor. Bursa-İzmir karayolu ise trafik tek şeritten verilirken yüzlerce araçlık kuyruk oluştu.

Çanakkale'de 2 gündür etkili olan kar ve fırtına hayatı felç etti. 198 köy yolu ulaşıma kapanırken, ana yollarda da ulaşım güçlükle sağlanıyor. Çanakkale-İstanbul yolunun Korudağı mevkii ile Çanakkale-İzmir yolunun Erenköy rampalarında trafik akışı kontrollü şekilde sağlanıyor. Çanakkale-Bursa yolunda ise trafik durma noktasına geldi. Fırtına ve karda araçlar güçlükle yol alırken, çok sayıda araç kaza yapıp yolda kaldı.

 

Trafiği tıkayan otobüs ve TIR'lar polis ekiplerince yol kenarında bekletiliyor. Küçük araçlar ise yola güçlükle devam edebiliyor. Çanakkale çıkışında yol kontrolü yapan polis ekipleri, kar lastiği ve zinciri takılı olmayan araçların geçişine izin vermiyor. 

BURSA-İZMİR KARAYOLUNDA ARAÇ KUYRUĞU

 

Bursa-İzmir kara yolu üzerinde kilometrelerce kuyruk oluşmasına neden olurken, ulaşım tek şeritten sağlanıyor. TIR'lar kasalarının içerisinde yer alan malların bozulmaması için akülerini saatlerce çalıştırması sonucu zor anlar yaşarken, zayıflayan akülere takviye için escort araçlar devreye girdi. TIR şoförleri, "Geceden beri bekliyoruz. Lapseki’de mahsur kaldık. Hala ümit verici bir haber yok. Kar fırtınası hayatı altüst etti" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.