muharrem x600

CHP’den “Hukuk Kurallarına Uymaya” Davet

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.06.2015 - 14:10, Güncelleme: 02.06.2015 - 14:10 3395+ kez okundu.
 

CHP’den “Hukuk Kurallarına Uymaya” Davet

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale İl Başkanlığı, dün kordonda yaşanan olaylarla ilgili olarak basın açıklamasında bulundu. Yaşanan olayların anlatılıdğı basın açıklamasında Çanakkale’de yaşayan tüm vatandaşlar Hukuk Kurallarına uymaya davet edildi.
CHP Çanakkale İl Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “01 Haziran 2015 tarihinde Çanakkale Merkez Kordon boyunda Truva atının yanında gerekli izin alınmadığı halde lokma dağıtımı için açılan stant nedeniyle;  Belediye zabıta ekiplerince yasak ve izinsiz alanda, zorlama şeklinde lokma dağıtımına başlandığı tespit edilmiştir. Bunun üzerine kendilerine gösterilen alanda bu etkinliği yapabilecekleri söylendiği halde, izinsiz alanda bu fiili uygulamaya devam ettikleri görülmüştür. Bu durum karşısında Belediye’nin zabıta birimi duruma müdahale etmiş ve yasak alanda zorlama ile bu dağıtımın yapılamayacağını uygun bir dille anlatılmıştır. Buna rağmen yasak alandan ayrılmayarak lokma dağıtımına devam edilmiş, Belediye Zabıta Amirliği ekibinden müdahale gelince, olay yerinde tartışma ve mukavemet gösterisi olmuştur. Öncelikle zabıta ekibine görevini yaptırmamak için yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz.”    “7 Haziran da yapılacak olan seçimin son günlerinde  bu tür toplumu huzursuz edici eylemlerden kaçınılması gerekmektedir. Çanakkale de yaşayan tüm bireyleri hukuk kurallarına uygun davranmaya davet ediyoruz.Davranmayanları da kınıyoruz, Herkesi Çanakkale deki barışçıl ortamı korumaya davet ediyoruz.”  
Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale İl Başkanlığı, dün kordonda yaşanan olaylarla ilgili olarak basın açıklamasında bulundu. Yaşanan olayların anlatılıdğı basın açıklamasında Çanakkale’de yaşayan tüm vatandaşlar Hukuk Kurallarına uymaya davet edildi.

CHP Çanakkale İl Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “01 Haziran 2015 tarihinde Çanakkale Merkez Kordon boyunda Truva atının yanında gerekli izin alınmadığı halde lokma dağıtımı için açılan stant nedeniyle;  Belediye zabıta ekiplerince yasak ve izinsiz alanda, zorlama şeklinde lokma dağıtımına başlandığı tespit edilmiştir. Bunun üzerine kendilerine gösterilen alanda bu etkinliği yapabilecekleri söylendiği halde, izinsiz alanda bu fiili uygulamaya devam ettikleri görülmüştür. Bu durum karşısında Belediye’nin zabıta birimi duruma müdahale etmiş ve yasak alanda zorlama ile bu dağıtımın yapılamayacağını uygun bir dille anlatılmıştır. Buna rağmen yasak alandan ayrılmayarak lokma dağıtımına devam edilmiş, Belediye Zabıta Amirliği ekibinden müdahale gelince, olay yerinde tartışma ve mukavemet gösterisi olmuştur. Öncelikle zabıta ekibine görevini yaptırmamak için yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz.”

 

 “7 Haziran da yapılacak olan seçimin son günlerinde  bu tür toplumu huzursuz edici eylemlerden kaçınılması gerekmektedir. Çanakkale de yaşayan tüm bireyleri hukuk kurallarına uygun davranmaya davet ediyoruz.Davranmayanları da kınıyoruz, Herkesi Çanakkale deki barışçıl ortamı korumaya davet ediyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.