CHP Dördü Zor Tamamladı!
CHP Dördü Zor Tamamladı!
1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak erken seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekilliği aday adaylığı için başvurular tamamlanırken; aday adaylığı başvurusuna ön seçimin yenilenmemesine tepki gösterildiği için sadece dört kişinin başvurduğu öğrenildi.
26.Dönem Milletvekilliği için Cumhuriyet Halk Partisi aday adaylığı belirleme süreci dün akşamüstü saat 17.00’da sona erdi. 1 Kasım tarihinde yapılacak olan erken seçimde CHP’den Milletvekili aday adaylığına başvuran isimler ise arasında ise; Muharrem Erkek, Bülent Öz, Metin Ural ve Adil Can’ın olduğu öğrenildi.
7 Haziran seçimleri öncesinde aday belirlemek için ön seçim yapılan CHP’de 17 isim birbiriyle delegelerin oylarını almak için mücadele ederken; 1 Kasım’da yapılacak erken seçim için dört kişinin adaylık başvurusunda bulunması; erken seçim öncesinde aday belirlemek için ön seçim yapılmaması gösterildi. 7 Haziran Seçimleri öncesinde sıralamaya üçüncü sırada giren Ahmet Küçük’ün tepki olarak adaylık başvurusunda bulunmadığı diğer aday adaylarının da bu sebeple adaylık başvurusunda bulunmadıklar tahmin ediliyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

