Çanakkale'de Mide Bulandıran Olay..

Çanakkale (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2015 - 09:48, Güncelleme: 20.12.2015 - 09:48 1313+ kez okundu.
 

Çanakkale'de Mide Bulandıran Olay..

Çanakkale'nin Çan İlçesi'nde, yaşı küçük genç bir kızı zorla birçok kişiye para karşılığı pazarladığı öne sürülen 22 yaşındaki H.S. ile genç kızla ilişkiye girdiği öne sürülen 7 kişi, tutuklandı.
Olay; Çan'a bağlı bir köyde yaşayan İsmail G.'nin Cumhuriyet Savcısına giderek şikayetçi olmasıyla olay ortaya çıktı. Baba İsmail.G., kızı 17 yaşındaki R.G.'nin Çan'da yaşayan 22 yaşındaki H.S. isimli kişi tarafından zorla alıkonulduğunu ve para karşılığı birçok erkeğe pazarlandığını öne sürdü. Başlatılan soruşturmada, asker kaçağı da olduğu ileri sürülen H.S. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen H.S., tutuklandı.   Soruşturmayı sürdüren polis, H.S.'nin telefon görüşmelerini de incelemeye aldı. Telefon görüşmesi yaptığı belirlenen 80 kişi, savcılığa çağrılarak ifadeleri alınmaya başlandı. Yüzleştirildikleri R.G. tarafından teşhis edilen ve para karşılığı küçük yaşta kızla birlikte oldukları belirlenen O.S., H.D., M.Y., K.C., A.S., M.F. ve Y.Ç isimli 7 kişinin daha sevk edildikleri adliyede tutuklandığı belirtildi. Baba İsmail G.'nin ilk evliliğinden olan olayın mağduru R.G., bir yurda yerleştirilerek devlet koruması altına alındı.  
Çanakkale'nin Çan İlçesi'nde, yaşı küçük genç bir kızı zorla birçok kişiye para karşılığı pazarladığı öne sürülen 22 yaşındaki H.S. ile genç kızla ilişkiye girdiği öne sürülen 7 kişi, tutuklandı.

Olay; Çan'a bağlı bir köyde yaşayan İsmail G.'nin Cumhuriyet Savcısına giderek şikayetçi olmasıyla olay ortaya çıktı. Baba İsmail.G., kızı 17 yaşındaki R.G.'nin Çan'da yaşayan 22 yaşındaki H.S. isimli kişi tarafından zorla alıkonulduğunu ve para karşılığı birçok erkeğe pazarlandığını öne sürdü. Başlatılan soruşturmada, asker kaçağı da olduğu ileri sürülen H.S. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen H.S., tutuklandı.

 

Soruşturmayı sürdüren polis, H.S.'nin telefon görüşmelerini de incelemeye aldı. Telefon görüşmesi yaptığı belirlenen 80 kişi, savcılığa çağrılarak ifadeleri alınmaya başlandı. Yüzleştirildikleri R.G. tarafından teşhis edilen ve para karşılığı küçük yaşta kızla birlikte oldukları belirlenen O.S., H.D., M.Y., K.C., A.S., M.F. ve Y.Ç isimli 7 kişinin daha sevk edildikleri adliyede tutuklandığı belirtildi. Baba İsmail G.'nin ilk evliliğinden olan olayın mağduru R.G., bir yurda yerleştirilerek devlet koruması altına alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.