Çanakkale Belediyespor Üç Oyuncuyla Anlaştı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2016 - 14:02, Güncelleme: 24.05.2016 - 14:02 3966+ kez okundu.
 

Çanakkale Belediyespor Üç Oyuncuyla Anlaştı

Voleybol Bayanlar 1. Lig ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, dış transferde 3, iç transferde 1 oyuncuyla birer yıllık sözleşme imzalandı.
Voleybol Bayanlar 1. Lig ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyesinden Gözde Dal ve Buse Kayacan, Halkbank'tan Seda Arısoy ile iç transferde Şule Yetimoğlu ile birer yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, “Çanakkale Belediyespor Kulübü olarak gelecek sezona yönelik çalışmalarını çok hızlı şekilde sürdürüyoruz. Gelecek sezon hem kenti hem de Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil edeceğiz.” “Dolayısıyla Çanakkale'ye ve kulübümüze yakışır kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Elbette bu kadroyu oluştururken kendi imkanlarımızı da göz önünde bulunduruyoruz. Kuracağımız takım da kentimizi çok daha iyi noktalara getirecektir. Bugün de Türk voleybolunda gerçekten önemli başarılara imza atmış arkadaşlarımızla sözleşme imzalayacağız. Bu sözleşmelerin hem kendilerine hem de kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah kazasız belasız başarılı bir sezon geçiririz" dedi.  Öte yandan Güneşhan, Bursa Büyükşehir Belediyesinden Buse Kayacan ile de 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını, sporcunun yurt dışında bulunmasından dolayı imza törenini ileri ki bir tarihte yapacaklarını kaydetti.  
Voleybol Bayanlar 1. Lig ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, dış transferde 3, iç transferde 1 oyuncuyla birer yıllık sözleşme imzalandı.

Voleybol Bayanlar 1. Lig ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyesinden Gözde Dal ve Buse Kayacan, Halkbank'tan Seda Arısoy ile iç transferde Şule Yetimoğlu ile birer yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, “Çanakkale Belediyespor Kulübü olarak gelecek sezona yönelik çalışmalarını çok hızlı şekilde sürdürüyoruz. Gelecek sezon hem kenti hem de Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil edeceğiz.”

“Dolayısıyla Çanakkale'ye ve kulübümüze yakışır kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Elbette bu kadroyu oluştururken kendi imkanlarımızı da göz önünde bulunduruyoruz. Kuracağımız takım da kentimizi çok daha iyi noktalara getirecektir. Bugün de Türk voleybolunda gerçekten önemli başarılara imza atmış arkadaşlarımızla sözleşme imzalayacağız. Bu sözleşmelerin hem kendilerine hem de kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah kazasız belasız başarılı bir sezon geçiririz" dedi.  Öte yandan Güneşhan, Bursa Büyükşehir Belediyesinden Buse Kayacan ile de 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını, sporcunun yurt dışında bulunmasından dolayı imza törenini ileri ki bir tarihte yapacaklarını kaydetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.