Çanakkale Belediyespor: 3 - İlbank: 1

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2014 - 10:57, Güncelleme: 07.12.2014 - 10:57 1942+ kez okundu.
 

Çanakkale Belediyespor: 3 - İlbank: 1

Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi maçında Çanakkale Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği İlbak’ı 3-1 yendi.
SALON: Anafartalar HAKEMLER: Cihat Fırıncıoğlu, Ali Bağde ÇANAKKALE BELEDİYESPOR: Lamas, Gamze, Ebru, Ela, Ceyda, Ceren, Simge (L) (Merve, Hande) İLBANK: Sinem, Bosha, Ezgi, Alajberg, Hood, Gözde, Ceren (L) (Ferda, Buse, Selin, Zülfiye, Sibel) SETLER: 25-23, 24-26, 25-23, 25-16 SÜRE: 28, 33, 34, 27 (122 dakika) Sakatlanan Kinga İle Yollar Ayrıldı   Türkiye Bayanlar 1. Voleybol Ligi’nde mücadele eden Çanakkale Belediyespor’un başarılı oyuncusu Kinga, ligin 5. haftasında oynanan İdman Ocağı maçında sakatlanmıştı. Sol diz yan bağlarında esneme meydana gelen Polonyalı smaçörün 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Ülkesinde ameliyat olmak isteyen Kinga’nın sözleşmesi, karşılıklı olarak fesih edildi.   Çanakkale Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Güngör Yıldız, Kasprzak Kinga’nın kendi doktoruyla da görüşüp ameliyat olma kararı aldıktan sonra karşılıklı olarak sözleşmesinin feshedilip ülkesine döndüğünü belirtti. Yıldız, Kinga’nın yerine ise yabancı bir smaçör alınacağını kaydetti.  
Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi maçında Çanakkale Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği İlbak’ı 3-1 yendi.

SALON: Anafartalar

HAKEMLER: Cihat Fırıncıoğlu, Ali Bağde

ÇANAKKALE BELEDİYESPOR: Lamas, Gamze, Ebru, Ela, Ceyda, Ceren, Simge (L) (Merve, Hande)

İLBANK: Sinem, Bosha, Ezgi, Alajberg, Hood, Gözde, Ceren (L) (Ferda, Buse, Selin, Zülfiye, Sibel)

SETLER: 25-23, 24-26, 25-23, 25-16

SÜRE: 28, 33, 34, 27 (122 dakika)

Sakatlanan Kinga İle Yollar Ayrıldı

 

Türkiye Bayanlar 1. Voleybol Ligi’nde mücadele eden Çanakkale Belediyespor’un başarılı oyuncusu Kinga, ligin 5. haftasında oynanan İdman Ocağı maçında sakatlanmıştı. Sol diz yan bağlarında esneme meydana gelen Polonyalı smaçörün 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Ülkesinde ameliyat olmak isteyen Kinga’nın sözleşmesi, karşılıklı olarak fesih edildi.

 

Çanakkale Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Güngör Yıldız, Kasprzak Kinga’nın kendi doktoruyla da görüşüp ameliyat olma kararı aldıktan sonra karşılıklı olarak sözleşmesinin feshedilip ülkesine döndüğünü belirtti. Yıldız, Kinga’nın yerine ise yabancı bir smaçör alınacağını kaydetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.