Cahit Berkay’ın Melodileri Boğazda Yankılandı
Cahit Berkay’ın Melodileri Boğazda Yankılandı
Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Konserleri 20 Haziran 2015 Cumartesi akşamı Cahit Berkay’ı ağırladı. Özgürlük Parkı’nın eşsiz manzarasında sahne alan Cahit Berkay Türk Sineması için bestelediği unutulmaz müzikleri, sevenleri ile paylaştı.
Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Cahit Berkay ve orkestrası Selvi Boylum Al Yazmalım, Çiçek Abbas, Devlerin Aşkı gibi unutulmaz filmlerin müziklerini Çanakkale için çaldı. Orkestranın arasında Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca da bulunuyordu. Emrah Karaca sevilen Cem Karaca şarkılarını seslendirirken, konseri dinleyen kalabalık kendisine bir ağızdan eşlik etti. Konserin sonuna doğru coşku iyice artarken dinleyiciler danslar ve alkışlar eşliğinde konserin tadını çıkardı.
Belediye Başkan Vekili Bilge Şimşek ve Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer konseri dinleyenler arasındaydı. Şimşek konserin sonunda Cahit Berkay ve Emrah Karaca’ya Geleneksel Çanakkale Seramiği ve çiçek takdim ederek, sergiledikleri güzel konser için teşekkür etti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.


