Büyük Bomba Patlayacak! MHP’den AK Parti’ye Transfer İddiaları

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2015 - 07:01, Güncelleme: 08.05.2015 - 07:01 4147+ kez okundu.
 

Büyük Bomba Patlayacak! MHP’den AK Parti’ye Transfer İddiaları

Siyasi kulislerde bomba transfer iddiaları dile getiriliyor. İddialara göre MHP’li belediye başkanlarının bazıları, Belediye meclis üyeleri ve İl Genel Meclis üyelerinin birkaçı MHP’den istifa ederek Ak Parti’ye transfer olacağı dile getirilirken; özellike bugün büyük gelişmelerin yaşanacağı iddia ediliyor.
Yaklaşan 7 Haziran Genel seçimleri öncesinde siyasi kulislerde bomba transfer iddiaları ortaya atıldı. İddialara göre Ayvacık Belediye meclisinin MHP’li üyeleri, Eceabat’ın MHP’li Belediye Başkanı Adem Ejder, Gökçeada’nın MHP’li Belediye Başkanı Ünal Çetin ile birlikte bazı belediyelerin meclis üyeleri ile İl Genel Meclisinin MHP’li üyelerin bugün MHP’den istifa edecekleri konuşuluyor.   Ayrıca Ayvacık Belediye meclis üyelerinden Nurettin Çelen ve Muharrem Şahin’de istifa edecek kişiler arasında isimleri geçiyor. İstifa edecek olan MHP'lilerin önümüzdeki günler içerisinde AK Partiye katılacakları konuşuluyor. Transferler ile AK Parti’nin İl genel meclisinde dengeleri değiştirmek istediği belirtiliyor.   MHP’li belediye başkanları Adem Ejder ve Ünal Çetin’in transfer iddialarını red etseler de bugün MHP’den istifa edecekleri iddia ediliyor. Öte yandan 7 Haziran seçimleri öncesinde yaşanan bu gelişmelerin Çanakkale’de nasıl bir siyasi sonuç doğuracağı merak ediliyor.    
Siyasi kulislerde bomba transfer iddiaları dile getiriliyor. İddialara göre MHP’li belediye başkanlarının bazıları, Belediye meclis üyeleri ve İl Genel Meclis üyelerinin birkaçı MHP’den istifa ederek Ak Parti’ye transfer olacağı dile getirilirken; özellike bugün büyük gelişmelerin yaşanacağı iddia ediliyor.

Yaklaşan 7 Haziran Genel seçimleri öncesinde siyasi kulislerde bomba transfer iddiaları ortaya atıldı. İddialara göre Ayvacık Belediye meclisinin MHP’li üyeleri, Eceabat’ın MHP’li Belediye Başkanı Adem Ejder, Gökçeada’nın MHP’li Belediye Başkanı Ünal Çetin ile birlikte bazı belediyelerin meclis üyeleri ile İl Genel Meclisinin MHP’li üyelerin bugün MHP’den istifa edecekleri konuşuluyor.

 

Ayrıca Ayvacık Belediye meclis üyelerinden Nurettin Çelen ve Muharrem Şahin’de istifa edecek kişiler arasında isimleri geçiyor. İstifa edecek olan MHP'lilerin önümüzdeki günler içerisinde AK Partiye katılacakları konuşuluyor. Transferler ile AK Parti’nin İl genel meclisinde dengeleri değiştirmek istediği belirtiliyor.

 

MHP’li belediye başkanları Adem Ejder ve Ünal Çetin’in transfer iddialarını red etseler de bugün MHP’den istifa edecekleri iddia ediliyor. Öte yandan 7 Haziran seçimleri öncesinde yaşanan bu gelişmelerin Çanakkale’de nasıl bir siyasi sonuç doğuracağı merak ediliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.