Bisikletli Gelin Konvoyu ile Dünya Evine Girdiler
Bisikletli Gelin Konvoyu ile Dünya Evine Girdiler
Biga'da bir çift, bisikletli gelin konvoyu ile dünya evine girdi. Serap Özçelik ve Sabri Yurdakul çifti, gelin aracı olarak kullandıkları bisikletleriyle düğün konvoyu oluşturdu.
Çanakkale'nin Biga ilçesinde yaşayan Serap Özçelik ve Sabri Yurdakul alışılmışın dışında bir gelin konvoyu ile dünya evine girdiler. Biga'da yaşayan Sabri Yurdakul arkadaşları ile birlikte düğün öncesi gelini almak için Cumhuriyet Mahallesi Ekinci Sokak’taki gelin evine gittiler. Gelin evinde gelenekler eşliğinde gelini alan damat tarafı daha sonrasında gelin konvoyunu balonlarla süslenen bisikletler eşliğinde gerçekleştirdi. Biga içindeki bisikletli gelin konvoyu, vatandaşların ilgisini çekerken; Biga sokaklarında renkli görüntüler oluşturdu.
Gelin Serap Özçelik yaptığı açıklamada, “Bisiklet hayatımızın bir parçası. Bugün de arkadaşlarımız yanımızda olsun istedik. Gelin konvoyunu arkadaşlarımız ile birlikte düzenleyeceğimiz için çok heyecanlıyız” dedi.
BİSİKLETLİ YAŞAMA DEVAM EDECEKLER
Damat Sabri Yurdakul ise “İkimiz de bisikletçiyiz. Tadını çıkartalım, arkadaşlarımız da bize dahil olsun istedik. Umarım bu davranışımız bizden sonrakilere de örnek olur. Onlar da bisikletli hayata geçiş yapar. Biz, bisikletli yaşama aynı şekilde kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz, çok mutluyuz” ifadelerine yer verdi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

