Birol Arslan: 'Sağlıklı Su İçin Kararlıyız..'

İlçelerden (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.03.2026 - 12:44, Güncelleme: 12.03.2026 - 12:48 522 kez okundu.
 

Birol Arslan: 'Sağlıklı Su İçin Kararlıyız..'

Kepez’de sağlıklı ve kesintisiz içme suyu dönemi başlıyor! Belediye Başkanı Birol Arslan, Tekin Grup – Meyer İş Ortaklığı ile sözleşme imzalandığını ve yer tesliminin gerçekleştirildiğini açıkladı. Şeffaflık vurgusu yapan Arslan, "En kısa sürede vanayı çevireceğiz" dedi.
Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, belde halkının uzun süredir beklediği modern ve güvenli içme suyu altyapısı için müjdeli haberi paylaştı. Geçtiğimiz Şubat ayında ihalesi tamamlanan dev proje için belediye meclisindeki tüm siyasi parti gruplarının katılımıyla imza töreni düzenlendi.   MECLİSTE "TAM MUTABAKAT" İMZASI İmza töreni, Kepez Belediye Meclisi'nde grubu bulunan iki partinin tüm meclis üyelerinin katılımıyla, birlik ve beraberlik mesajları eşliğinde gerçekleştirildi. İhaleyi kazanan Tekin Grup – Meyer İş Ortaklığı ile imzalanan sözleşmenin ardından, yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. İŞ GÜVENLİĞİ VE ŞEFFAFLIK ÖN PLANDA Başkan Birol Arslan, projenin yapım sürecine ilişkin hassasiyetlerini şu sözlerle dile getirdi: "Kepez’imiz için büyük önem taşıyan bu yatırımın yapım sürecinde iş güvenliğini en üst seviyede tutacağız. Kazasız ve sorunsuz bir çalışma yürütmeyi hedefliyoruz. İmalat sürecindeki tüm gelişmeleri ve projenin her aşamasını şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz."   "EN KISA SÜREDE VANAYI ÇEVİRECEĞİZ" Projenin temel amacının Kepezlileri sağlıklı, güvenli ve kesintisiz içme suyuyla buluşturmak olduğunu vurgulayan Arslan, "Çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz. En kısa sürede vanayı çevirerek bu büyük yatırımı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Kepez’imize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
Kepez’de sağlıklı ve kesintisiz içme suyu dönemi başlıyor! Belediye Başkanı Birol Arslan, Tekin Grup – Meyer İş Ortaklığı ile sözleşme imzalandığını ve yer tesliminin gerçekleştirildiğini açıkladı. Şeffaflık vurgusu yapan Arslan, "En kısa sürede vanayı çevireceğiz" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, belde halkının uzun süredir beklediği modern ve güvenli içme suyu altyapısı için müjdeli haberi paylaştı. Geçtiğimiz Şubat ayında ihalesi tamamlanan dev proje için belediye meclisindeki tüm siyasi parti gruplarının katılımıyla imza töreni düzenlendi.

 

MECLİSTE "TAM MUTABAKAT" İMZASI

İmza töreni, Kepez Belediye Meclisi'nde grubu bulunan iki partinin tüm meclis üyelerinin katılımıyla, birlik ve beraberlik mesajları eşliğinde gerçekleştirildi. İhaleyi kazanan Tekin Grup Meyer İş Ortaklığı ile imzalanan sözleşmenin ardından, yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.

İŞ GÜVENLİĞİ VE ŞEFFAFLIK ÖN PLANDA

Başkan Birol Arslan, projenin yapım sürecine ilişkin hassasiyetlerini şu sözlerle dile getirdi: "Kepez’imiz için büyük önem taşıyan bu yatırımın yapım sürecinde iş güvenliğini en üst seviyede tutacağız. Kazasız ve sorunsuz bir çalışma yürütmeyi hedefliyoruz. İmalat sürecindeki tüm gelişmeleri ve projenin her aşamasını şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz."

 

"EN KISA SÜREDE VANAYI ÇEVİRECEĞİZ"

Projenin temel amacının Kepezlileri sağlıklı, güvenli ve kesintisiz içme suyuyla buluşturmak olduğunu vurgulayan Arslan, "Çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz. En kısa sürede vanayı çevirerek bu büyük yatırımı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Kepez’imize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.