Biga İş Dünyası, Kahvaltıda Buluştu!

İlçelerden (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2025 - 11:25, Güncelleme: 17.09.2025 - 11:25 1664+ kez okundu.
 

Biga İş Dünyası, Kahvaltıda Buluştu!

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ve yönetim kurulu üyelerinin evsahipliğinde düzenlenen ‘Birlik ve beraberlik kahvaltısı’ büyük ilgi gördü.
Biga TSO üyelerini kahvaltı programlarında bir araya getirmeye devam ediyor. Biga TSO evsahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltıya Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Biga Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Demir, Biga Belediye Başkanı Alper Şen, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Gümüşçay Belediye Başkanı Hasan Kırım, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga İlçe Jandarma Komutanı Burak Mutaf’ın yanı sıra Biga TSO yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, komite başkanları, komite üyeleri, basın mensupları aileleriyle birlikte katıldılar. Kahvaltıda misafirlere seslenen Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan; “Biga’mızı kalkınan, büyüyen, gelişen bir ilçe haline getirirken; ülkemizin ikinci yüzyılın parlayan yıldızı olma hedefimize de bizleri adım adım yaklaştıran birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, ilçemize yapılacak tüm yatırımların takibini yaparken birlik ve beraberliğimizin sonucu oluşan gücümüzden yararlanmak için her daim bir arada olmayı önemsiyoruz. Başarının ön koşulu da birlikte mücadele etmekten geçer. Biga, hepimizin ortak değeri olmaya devam edecek. Mücadelemizin ana unsuru ise her zaman Biga’mızın geleceği olacaktır” dedi.
Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ve yönetim kurulu üyelerinin evsahipliğinde düzenlenen ‘Birlik ve beraberlik kahvaltısı’ büyük ilgi gördü.

Biga TSO üyelerini kahvaltı programlarında bir araya getirmeye devam ediyor. Biga TSO evsahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltıya Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Biga Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Demir, Biga Belediye Başkanı Alper Şen, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Gümüşçay Belediye Başkanı Hasan Kırım, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga İlçe Jandarma Komutanı Burak Mutaf’ın yanı sıra Biga TSO yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, komite başkanları, komite üyeleri, basın mensupları aileleriyle birlikte katıldılar.

Kahvaltıda misafirlere seslenen Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan; “Biga’mızı kalkınan, büyüyen, gelişen bir ilçe haline getirirken; ülkemizin ikinci yüzyılın parlayan yıldızı olma hedefimize de bizleri adım adım yaklaştıran birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, ilçemize yapılacak tüm yatırımların takibini yaparken birlik ve beraberliğimizin sonucu oluşan gücümüzden yararlanmak için her daim bir arada olmayı önemsiyoruz. Başarının ön koşulu da birlikte mücadele etmekten geçer. Biga, hepimizin ortak değeri olmaya devam edecek. Mücadelemizin ana unsuru ise her zaman Biga’mızın geleceği olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.