“Bayramlar, Gönülleri Birleştirmenin En Güzel Vesilesidir”
“Bayramlar, Gönülleri Birleştirmenin En Güzel Vesilesidir”
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, vatandaşların Kurban Bayramını kutladı.
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, vatandaşların Kurban Bayramını kutladı. Semizoğlu yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; “Birlik ve beraberliğimizi, milli ve manevi dayanışma duygularımızı pekiştiren mübarek Kurban Bayramı’na erişmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlarımız sadece dini bir vecibeyi yerine getirme fırsatı sunmakla kalmaz, yardımlaşmanın ve paylaşmanın faziletini bizlere tekrar hatırlatarak barış ve kardeşlik ruhu ile bezenmemize vesile olur.
Bu vesileyle;tüm iş dünyasının, vatandaşlarımızın, Türk-İslam Aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, yapılan ibadetlerin kabul olması temennisi ile bayramın hayırlara vesile olmasını diliyorum.”
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
