muharrem x600

Aynı Aileyi İkinci Kez Dolandırmaya Çalışınca Yakalandı!

İlçelerden (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2019 - 12:18, Güncelleme: 02.08.2019 - 12:18 3373+ kez okundu.
 

Aynı Aileyi İkinci Kez Dolandırmaya Çalışınca Yakalandı!

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde kendisini savcı ve polis tanıtarak evli bir çifti dolandıran M.D. isimli şüpheli, aynı çifti ikinci kez dolandırmak üzereyken polisin sıkı takibi sonucu suçüstü yakalandı.
Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde geçtiğimiz günlerde M.K. ile R.K. isimli çifti arayan M.D., kendisine polis ve savcı süsü vererek evli çifti kandırdı. M.D isimli şüpheli terör örgütüyle bağlantınız bulundu diyerek genç çifti 180 bin TL dolandırdı. Eceabat'ta meydana gelen dolandırıcılık olayından haberdar olan Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mağdur vatandaşlarla iletişime geçti. Suçlunun yakalanması için yardım teklifinde bulunan ekipler Dolandırılan genç çiften şüpheli M.D. ile görüşmeye devam etmelerini istedi.   Mağdur M.K.'yi takibe alan ekipler, 31 Temmuz gecesi M.K. kendisinden 380 bin TL isteyen M.D.'ye parayı teslim edeceği sırada polis ekiplerince suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan M.D.'nin yapılan sorgusunda 7 Mayıs tarihinde bir kişiyi 450 bin TL dolandırdığı tespit edildi. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan M.D., adliyeye sevk edildi.
Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde kendisini savcı ve polis tanıtarak evli bir çifti dolandıran M.D. isimli şüpheli, aynı çifti ikinci kez dolandırmak üzereyken polisin sıkı takibi sonucu suçüstü yakalandı.

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde geçtiğimiz günlerde M.K. ile R.K. isimli çifti arayan M.D., kendisine polis ve savcı süsü vererek evli çifti kandırdı. M.D isimli şüpheli terör örgütüyle bağlantınız bulundu diyerek genç çifti 180 bin TL dolandırdı. Eceabat'ta meydana gelen dolandırıcılık olayından haberdar olan Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mağdur vatandaşlarla iletişime geçti. Suçlunun yakalanması için yardım teklifinde bulunan ekipler Dolandırılan genç çiften şüpheli M.D. ile görüşmeye devam etmelerini istedi.

 

Mağdur M.K.'yi takibe alan ekipler, 31 Temmuz gecesi M.K. kendisinden 380 bin TL isteyen M.D.'ye parayı teslim edeceği sırada polis ekiplerince suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan M.D.'nin yapılan sorgusunda 7 Mayıs tarihinde bir kişiyi 450 bin TL dolandırdığı tespit edildi. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan M.D., adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.