Ayhan Gider; “Darbeciler Kılık Değiştirdi”

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2015 - 12:21, Güncelleme: 13.03.2015 - 12:21 2860+ kez okundu.
 

Ayhan Gider; “Darbeciler Kılık Değiştirdi”

Ak Parti’den milletvekili adaylığını ilan eden Ayhan Gider, demokrasiye müdahale etmeye kalkan tüm mekanizmaların imha edilmesi gerektiğini belirterek; “Adına ister paralel deyin ister düz, bu mücadelede Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yalnız bırakılamaz” dedi.
Ak Partili Ayhan Gider, demokrasiye müdahale etmeye çalışan tüm mekanizmalara karşı gerekli tavrın topyekün gösterilmesi gerektiğini ifade ederek; “Demokrasiye, halkın iradesine karşı müdahale, hangi kaynak ve mekanizmadan gelirse gelsin, ancak ve yalnız imhası gereken bir tavırdır. Milletin vekaleti, bu yoldaki korkaklık ve tereddüt yaşayacak kişilerin haddi, hakkı ve harcı değildir, olamaz. Ben bugün milletvekili aday adayı olmaktan değil, bu mücadeleyi en net, dikleşmeden dik durarak vermiş ve vermeye devam eden Ak Parti Milletvekili Aday Adayı olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Bu kavga yıllar boyu devam etmiş bir kavgadır. Bu vesile ile bu uğurda şehit edilen Halkın Kahramanlarını, Şehit Başbakanımız Adnan Menderes’i, Şehit Bakanımız Hasan Polatkan’ı, Şehit Bakanımız ve Çanakkale Milletvekilimiz Fatin Rüştü Zorlu ‘yu rahmet ve minnetle anıyorum.  İnanıyorum ki demokrasi şehitlerimizin ruhları yalnız ve ancak, Liderimiz, yol göstericimiz, cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun açtığı yolda kararlı adımlarla giden Başbakanımız, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun kararlı tavırlarıyla, gerek üniformalı, gerek üniformasız demokrasi dışı güçlere karşı verilen, dik duruşlu tavır sayesinde huzura ermiştir. Adına ister paralel deyin ister düz, bu mücadelede Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yalnız bırakılamaz” dedi.   DARBECİLER KILIK DEĞİŞTİRDİ   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce yaptığı bir konuşmada kullandığı ifadeleri hatırlatan Gider; “Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, ülkemize darbe girişiminde bulunanların, 28 Şubatçılardan farkı yok. Paralel devlet yapılanması, 28 şubatçıların, 1960 darbecilerinin, 1980 ihtilalcılarının yapmak istediklerini cemaat görüntüsü kılıfında yapmak isteyen bir yapını adıdır" dedi.  
Ak Parti’den milletvekili adaylığını ilan eden Ayhan Gider, demokrasiye müdahale etmeye kalkan tüm mekanizmaların imha edilmesi gerektiğini belirterek; “Adına ister paralel deyin ister düz, bu mücadelede Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yalnız bırakılamaz” dedi.

Ak Partili Ayhan Gider, demokrasiye müdahale etmeye çalışan tüm mekanizmalara karşı gerekli tavrın topyekün gösterilmesi gerektiğini ifade ederek; “Demokrasiye, halkın iradesine karşı müdahale, hangi kaynak ve mekanizmadan gelirse gelsin, ancak ve yalnız imhası gereken bir tavırdır. Milletin vekaleti, bu yoldaki korkaklık ve tereddüt yaşayacak kişilerin haddi, hakkı ve harcı değildir, olamaz. Ben bugün milletvekili aday adayı olmaktan değil, bu mücadeleyi en net, dikleşmeden dik durarak vermiş ve vermeye devam eden Ak Parti Milletvekili Aday Adayı olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Bu kavga yıllar boyu devam etmiş bir kavgadır. Bu vesile ile bu uğurda şehit edilen Halkın Kahramanlarını, Şehit Başbakanımız Adnan Menderes’i, Şehit Bakanımız Hasan Polatkan’ı, Şehit Bakanımız ve Çanakkale Milletvekilimiz Fatin Rüştü Zorlu ‘yu rahmet ve minnetle anıyorum.  İnanıyorum ki demokrasi şehitlerimizin ruhları yalnız ve ancak, Liderimiz, yol göstericimiz, cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun açtığı yolda kararlı adımlarla giden Başbakanımız, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun kararlı tavırlarıyla, gerek üniformalı, gerek üniformasız demokrasi dışı güçlere karşı verilen, dik duruşlu tavır sayesinde huzura ermiştir. Adına ister paralel deyin ister düz, bu mücadelede Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yalnız bırakılamaz” dedi.

 

DARBECİLER KILIK DEĞİŞTİRDİ

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce yaptığı bir konuşmada kullandığı ifadeleri hatırlatan Gider; “Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, ülkemize darbe girişiminde bulunanların, 28 Şubatçılardan farkı yok. Paralel devlet yapılanması, 28 şubatçıların, 1960 darbecilerinin, 1980 ihtilalcılarının yapmak istediklerini cemaat görüntüsü kılıfında yapmak isteyen bir yapını adıdır" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.