Ankara’da Köşe Kapmaca..
Ankara’da Köşe Kapmaca..
İYİ Parti içerisindeki güç mücadelesi 28.Dönem Meclis açılışına da yansıdı. Milletvekili Rıdvan Uz, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu ve yardımcıları ile bir araya gelirken; Burak Kunt ve beraberindeki belediye meclis üyeleri Genel Başkan yardımcısı ve bazı milletvekilleri ile beraberdi.
TBMM’de bugün 28’inci Dönem 5’inci Yasama Yılı’nın açılışı törenle gerçekleştirildi. Yeni yasama yılı için düzenlenen törene yurdun ödrt bir yanından birçok siyasi partinin taraftarları da katıldılar. Yasam yılının açılışına Çanakkale İYİ Parti’den Burak Kunt ile beraberinde belediye meclis üyeleri Elif Abacıoğlu Bıyıklı ve Hasan Alper Akkoca katılım gösterdiler.
Burak kunt ve beraberindeki meclis üyeleri; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun’un konuğu oldular. Kunt ve beraberindekilere İYİ Parti milletvekilleri Şenol Sunat, Hasan Toktaş, Ayyüce Türkeş, Selcan Taşçı ve Yavuz Aydın da eşlik ettiler.
KUNT; “SABREDİN, AZ KALDI”
Ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Burak Kunt; sosyal medyadan manidar paylaşımda bulundu. Kunt yaptığı paylaşımda; “Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için tek tek çok teşekkür ederiz. Biz sokaklarda olmayı, Çanakkalelilerin sorunlarını dile getirmeyi ve kısır tartışmalar yerine memleketin dertleriyle dertlenmeyi görev edindik. Sabredin, az kaldı” ifadelerini kullandı.
RIDVAN UZ GENEL BAŞKAN İLE MECLİSE GELDİ
Geçtiğimiz haftalarda Burak Kunt için “Unutan, unutulur” ifadelerini kullanan İYİ Parti Milletvekili Rıdvan Uz da yeni Yasama yılı açılışına İYİ Parti genel başkanı Müsavat Dervişoğlu ve genel başkan yardımcıları ile birlikte törene geldi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
