AK Parti’de İlk Aday Adayı 'Mehmet Özkurnaz' Oldu

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2015 - 07:32, Güncelleme: 01.09.2015 - 07:32 3011+ kez okundu.
 

AK Parti’de İlk Aday Adayı 'Mehmet Özkurnaz' Oldu

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan erken seçimde AK Parti Çanakkale Milletvekilliği aday adaylığı için ilk başvuru yapan isim TARIM-KOOP Genel Başkanı Mehmet Özkurnaz oldu.
Erken seçimler için milletvekili aday adaylığı başvuru süreci başladı. Çanakkale’de aday adaylığı için ilk başvuruyu yapan isim Tarım Kooperatifleri Merkez Birliği (TARIM-KOOP) Genel Başkanı Mehmet Özkurnaz oldu. 7 Haziran seçimlerinde de aday adayı olan Özkurnaz, başvuru dosyasını Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Erdener Can’a teslim etti. Özkurnaz’a aday adaylığı için hayırlı olsun temennisinde bulunan İl Başkanı Erdener Can, sürecin cumartesi günü itibariyle başladığını belirterek, “İlk müracaatı Sayın Mehmet Özkurnaz yaptı. Seçimler öncesi takvimimiz çok kısa. Süreç hızlı olacak. Temayül yapmayacağız. 7 Haziran seçimleri için mülakata çağırılan arkadaşlar bu dönem çağrılmayacak. Ancak yeni başvurular olursa o arkadaşlarımız mülakata gidecekler. Mehmet beye başarılar diliyorum. Partimiz ve Çanakkale için hayırlı olsun” diye konuştu. Aday adaylığı başvurusunu yapan Özkurnaz ise şunları söyledi; “7 Haziran’da milletvekili adaylığımız için müracaatımız olmuştu. Aday adayı olan 32 arkadaş, partimiz için mücadelemizi o dönemde sürdürdük. Ancak biz, 1 Kasım’da yapılacak erken seçimde aday adayı olarak değil, aday olarak mücadele etmek istiyoruz. Nasip olursa yoğun bir şekilde çalışacağız. Eğer ki aday adayı olursak üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapmaya gayret edeceğiz.”  
1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan erken seçimde AK Parti Çanakkale Milletvekilliği aday adaylığı için ilk başvuru yapan isim TARIM-KOOP Genel Başkanı Mehmet Özkurnaz oldu.

Erken seçimler için milletvekili aday adaylığı başvuru süreci başladı. Çanakkale’de aday adaylığı için ilk başvuruyu yapan isim Tarım Kooperatifleri Merkez Birliği (TARIM-KOOP) Genel Başkanı Mehmet Özkurnaz oldu. 7 Haziran seçimlerinde de aday adayı olan Özkurnaz, başvuru dosyasını Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Erdener Can’a teslim etti. Özkurnaz’a aday adaylığı için hayırlı olsun temennisinde bulunan İl Başkanı Erdener Can, sürecin cumartesi günü itibariyle başladığını belirterek, “İlk müracaatı Sayın Mehmet Özkurnaz yaptı. Seçimler öncesi takvimimiz çok kısa. Süreç hızlı olacak. Temayül yapmayacağız. 7 Haziran seçimleri için mülakata çağırılan arkadaşlar bu dönem çağrılmayacak. Ancak yeni başvurular olursa o arkadaşlarımız mülakata gidecekler. Mehmet beye başarılar diliyorum. Partimiz ve Çanakkale için hayırlı olsun” diye konuştu.


Aday adaylığı başvurusunu yapan Özkurnaz ise şunları söyledi; “7 Haziran’da milletvekili adaylığımız için müracaatımız olmuştu. Aday adayı olan 32 arkadaş, partimiz için mücadelemizi o dönemde sürdürdük. Ancak biz, 1 Kasım’da yapılacak erken seçimde aday adayı olarak değil, aday olarak mücadele etmek istiyoruz. Nasip olursa yoğun bir şekilde çalışacağız. Eğer ki aday adayı olursak üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapmaya gayret edeceğiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.