AK Parti Aday Adayları Belli Oldu

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2015 - 15:44, Güncelleme: 03.09.2015 - 15:44 4112+ kez okundu.
 

AK Parti Aday Adayları Belli Oldu

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için aday adaylığı başvuruları sona erdi. AK Parti Çanakkale İl Başkanlığına 20 ismin aday adaylığı için müracaat ettiği açıklandı. 7 Haziran seçimleri öncesinde aday adaylığı başvurusu yapan 32 isimden 16'sının erken seçimde tekrar aday adaylığı başvurusu yaptığı dikkat çekti.
1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için aday adaylığı başvuruları AK Parti’de tamamlandı. 31 Ağustos – 3 Eylül 2015 tarihleri arasında AK Parti Çanakkale İl Başkanlığına aday adaylığı için başvuran isimler ise şu şekilde oldu;   Ahmet Yonar, Ali Rıza Tekin, Ayhan Gider, Ayten Topçu Koçak, Bülent Turan, Celil Sert, Erdoğan Madak, Fevzullah Sayın, Hacı Ramazan Işıldak, Hülya Karagöz, İsmail Kaşdemir, İsmail Yaşar Oğuz, Jülide İskenderoğlu, Mehmet Özkurnaz, M. Mücahit Demir, Mustafa Akkuş, Muzaffer Kutlu, Ramazan Demirsoy, Sebahattin Güner ve Yasin Öztürk.   İNADINA MİLLETVEKİLLİĞİ.. İNADINA ADAY ADAYLIĞI..   Öte yandan; 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan erken seçimler AK Parti Çanakkale Milletvekilliği için aday adaylığı başvurularında bulunan isimlerin çoğunluğunun 7 Haziran seçimleri öncesinde de aday adaylığı başvurusunda bulunduğu dikkat çekti.   7 Haziran Genel seçimleri için memuriyetten ve bürokratlıkta istifa ederek AK Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulunan isimler bu dönem aday adayı başvurusu yapamazken; 7 Haziran seçimlerinde aday adaylığı başvurusunda bulunan 32 isimden listeye sadece İsmail Kaşdemir, Sebahattin Güner ve Jülide İskenderoğlu girebilmiş, AK Parti Çanakkale Milletvekili birinci sıra adayı ise Bülent Turan olmuştu.   20 aday içerisinde 7 Haziran seçimleri öncesinde aday adaylığı başvurusu yapmayan dört yeni isim; Ayten Topçu Koçak, Celil Sert, İsmail Yaşar Oğuz ve Ramazan Demirsoy olurken AK Parti Eski İl Başkanı Muzaffer Kutlu’da aday adaylığı başvurusu yapan isimler arasında yer aldı.  
1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için aday adaylığı başvuruları sona erdi. AK Parti Çanakkale İl Başkanlığına 20 ismin aday adaylığı için müracaat ettiği açıklandı. 7 Haziran seçimleri öncesinde aday adaylığı başvurusu yapan 32 isimden 16'sının erken seçimde tekrar aday adaylığı başvurusu yaptığı dikkat çekti.

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için aday adaylığı başvuruları AK Parti’de tamamlandı. 31 Ağustos – 3 Eylül 2015 tarihleri arasında AK Parti Çanakkale İl Başkanlığına aday adaylığı için başvuran isimler ise şu şekilde oldu;

 

Ahmet Yonar, Ali Rıza Tekin, Ayhan Gider, Ayten Topçu Koçak, Bülent Turan, Celil Sert, Erdoğan Madak, Fevzullah Sayın, Hacı Ramazan Işıldak, Hülya Karagöz, İsmail Kaşdemir, İsmail Yaşar Oğuz, Jülide İskenderoğlu, Mehmet Özkurnaz, M. Mücahit Demir, Mustafa Akkuş, Muzaffer Kutlu, Ramazan Demirsoy, Sebahattin Güner ve Yasin Öztürk.

 

İNADINA MİLLETVEKİLLİĞİ.. İNADINA ADAY ADAYLIĞI..

 

Öte yandan; 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan erken seçimler AK Parti Çanakkale Milletvekilliği için aday adaylığı başvurularında bulunan isimlerin çoğunluğunun 7 Haziran seçimleri öncesinde de aday adaylığı başvurusunda bulunduğu dikkat çekti.

 

7 Haziran Genel seçimleri için memuriyetten ve bürokratlıkta istifa ederek AK Parti’den aday adaylığı başvurusunda bulunan isimler bu dönem aday adayı başvurusu yapamazken; 7 Haziran seçimlerinde aday adaylığı başvurusunda bulunan 32 isimden listeye sadece İsmail Kaşdemir, Sebahattin Güner ve Jülide İskenderoğlu girebilmiş, AK Parti Çanakkale Milletvekili birinci sıra adayı ise Bülent Turan olmuştu.

 

20 aday içerisinde 7 Haziran seçimleri öncesinde aday adaylığı başvurusu yapmayan dört yeni isim; Ayten Topçu Koçak, Celil Sert, İsmail Yaşar Oğuz ve Ramazan Demirsoy olurken AK Parti Eski İl Başkanı Muzaffer Kutlu’da aday adaylığı başvurusu yapan isimler arasında yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.