60 Öğretim Üyesi ÇOMÜ’den Atıldı

Çanakkale (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2016 - 08:11, Güncelleme: 03.09.2016 - 08:11 4033+ kez okundu.
 

60 Öğretim Üyesi ÇOMÜ’den Atıldı

Resmi Gazete’de yayınlanan 672 sayılı kanun hükmünde kararname ile aralarında Sedat Laçiner ve Hamit Palabıyık’ın da bulunduğu ÇOMÜ’lü 60 öğretim üyesi üniversiteden atıldılar. Söz konusu Kanun Hükmünde Kararname ile 60 öğretim üyesinin bilim adamlıkları sona erdi.
Resmi Gazete'de yer alan 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen 41 bin 811 memur ihraç edildi. Kamudan çıkarılanlar arasında 28 bin öğretmen, 7 bin 669 polis, 323 jandarma ve 2 Sahil Güvenlik Komutanlığı personeli ve 24 merkez valisi de bulunuyor. Üniversitelerden atılanların sayısı ise 2346 kişi.   2346 öğretim üyesi arasında ÇOMÜ’de görev alan 60 kadar akademisyen de yer alıyor. ÇOMÜ’den atılan 60 kadar akademisyen arasında ise; Sedat Laçiner, Saadet Laçiner, Sedat Laçiner,  Fatma Laçiner, Vedat Laçiner, Hamit Palabıyık, Aziz Kılınç, Halil Şimşek, Ramazan Gülendam, Selim Said Eren, Şükriye Aras Hisar gibi okutman, araştırma görevlisi, yardımcı doçent, doçent ve profesör unvanlarına sahip toplam 60 kişi yer alıyor.
Resmi Gazete’de yayınlanan 672 sayılı kanun hükmünde kararname ile aralarında Sedat Laçiner ve Hamit Palabıyık’ın da bulunduğu ÇOMÜ’lü 60 öğretim üyesi üniversiteden atıldılar. Söz konusu Kanun Hükmünde Kararname ile 60 öğretim üyesinin bilim adamlıkları sona erdi.

Resmi Gazete'de yer alan 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen 41 bin 811 memur ihraç edildi. Kamudan çıkarılanlar arasında 28 bin öğretmen, 7 bin 669 polis, 323 jandarma ve 2 Sahil Güvenlik Komutanlığı personeli ve 24 merkez valisi de bulunuyor. Üniversitelerden atılanların sayısı ise 2346 kişi.

 

2346 öğretim üyesi arasında ÇOMÜ’de görev alan 60 kadar akademisyen de yer alıyor. ÇOMÜ’den atılan 60 kadar akademisyen arasında ise; Sedat Laçiner, Saadet Laçiner, Sedat Laçiner,  Fatma Laçiner, Vedat Laçiner, Hamit Palabıyık, Aziz Kılınç, Halil Şimşek, Ramazan Gülendam, Selim Said Eren, Şükriye Aras Hisar gibi okutman, araştırma görevlisi, yardımcı doçent, doçent ve profesör unvanlarına sahip toplam 60 kişi yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.