muharrem x600

1915 Köprüsü'ne “Her Seçim Bir Temel”

Aynalı Pazar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2019 - 15:20, Güncelleme: 23.01.2019 - 15:20 4118+ kez okundu.
 

1915 Köprüsü'ne “Her Seçim Bir Temel”

1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü Temel Atma mevsimi açıldı. Daha önce 3 kez temel atma adı altından tören yapılan yatarımda bu kez İstanbul Adayı Binali Yıldırım'ın katılımı ile '1915 Çanakkale Köprüsü Kule Keson Temellerinin Kuru Havuzdan Islak Havuza Geçiş Töreni' yapıldı.
1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü Temel Atma mevsimi açıldı.  Daha önce 3 kez temel atma adı altından tören yapılan yatarımda bu kez İstanbul Adayı Binali Yıldırım'ın katılımı ile '1915 Çanakkale Köprüsü Kule Keson Temellerinin Kuru Havuzdan Islak Havuza Geçiş Töreni' yapıldı.   Çanakkale 1915 Köprüsü’nde her seçim öncesinde bir adım atılıp tören düzenleniyor, yeni sözler veriliyor. Üç yıla 4 tören sığdırılan yatırım yine bir açılış ile gündeme geldi. Sadece temel atma töreni değil tam beş (5) defa da Çanakkale 1915 Köprüsünün 18 Mart 2022 tarihinde açılacağı da farklı siyasetçiler tarafından ayrı ayrı müjdelendi!  İşte törenler;   18.03.2017 - Çanakkale 1915 Köprüsü'nün temeli atıldı Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı olan 2023’te açılması planlanan Çanakkale 1915 Köprüsü'nün temeli törenle atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, temel atma töreninin yapıldığı alana canlı bağlanarak, 138 yıllık hayal olan tarihi projenin temel atma butonuna bastı. Köprü hizmete girdiğinde Japonya’yı tahtından indirerek dünyanın en uzun aralıklı köprüsü unvanına sahip olacak. Dünyanın en uzun aralıklı köprüsü olma unvanını alacak olan Çanakkale 1915 Köprüsü’nün temeli, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile bakanların katıldığı törenle  atıldı.   18.03.2018 - Kule Temel Betonu ve Kazı Çakım Töreni 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu Kule Temel Betonu ile Kule Kazık Çakım Töreni 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu Kule Temel Betonu ile Kule Kazık Çakım Töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu Kule Temel Betonu ile Kule Kazık Çakım Töreni'ne katıldı.   18 Ocak 2019 - Kule Keson Temeli Çanakkale 1915 Köprüsü erken tamamlanacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nün kule keson temelleri atıldı '1915 Çanakkale Köprüsü Kule Keson Temellerinin Kuru Havuzdan Islak Havuza Geçiş Töreni', Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın katılımıyla gerçekleşti.'1915 Çanakkale Köprüsü Kule Keson Temellerinin Kuru Havuzdan Islak Havuza Geçiş Töreni', Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın katılımıyla gerçekleşti.
1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü Temel Atma mevsimi açıldı. Daha önce 3 kez temel atma adı altından tören yapılan yatarımda bu kez İstanbul Adayı Binali Yıldırım'ın katılımı ile '1915 Çanakkale Köprüsü Kule Keson Temellerinin Kuru Havuzdan Islak Havuza Geçiş Töreni' yapıldı.

1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü Temel Atma mevsimi açıldı.  Daha önce 3 kez temel atma adı altından tören yapılan yatarımda bu kez İstanbul Adayı Binali Yıldırım'ın katılımı ile '1915 Çanakkale Köprüsü Kule Keson Temellerinin Kuru Havuzdan Islak Havuza Geçiş Töreni' yapıldı.

 

Çanakkale 1915 Köprüsü’nde her seçim öncesinde bir adım atılıp tören düzenleniyor, yeni sözler veriliyor. Üç yıla 4 tören sığdırılan yatırım yine bir açılış ile gündeme geldi. Sadece temel atma töreni değil tam beş (5) defa da Çanakkale 1915 Köprüsünün 18 Mart 2022 tarihinde açılacağı da farklı siyasetçiler tarafından ayrı ayrı müjdelendi!  İşte törenler;

 

18.03.2017 - Çanakkale 1915 Köprüsü'nün temeli atıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı olan 2023’te açılması planlanan Çanakkale 1915 Köprüsü'nün temeli törenle atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, temel atma töreninin yapıldığı alana canlı bağlanarak, 138 yıllık hayal olan tarihi projenin temel atma butonuna bastı. Köprü hizmete girdiğinde Japonya’yı tahtından indirerek dünyanın en uzun aralıklı köprüsü unvanına sahip olacak. Dünyanın en uzun aralıklı köprüsü olma unvanını alacak olan Çanakkale 1915 Köprüsü’nün temeli, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile bakanların katıldığı törenle  atıldı.

 

18.03.2018 - Kule Temel Betonu ve Kazı Çakım Töreni

1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu Kule Temel Betonu ile Kule Kazık Çakım Töreni 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu Kule Temel Betonu ile Kule Kazık Çakım Töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu Kule Temel Betonu ile Kule Kazık Çakım Töreni'ne katıldı.

 

18 Ocak 2019 - Kule Keson Temeli

Çanakkale 1915 Köprüsü erken tamamlanacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nün kule keson temelleri atıldı '1915 Çanakkale Köprüsü Kule Keson Temellerinin Kuru Havuzdan Islak Havuza Geçiş Töreni', Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın katılımıyla gerçekleşti.'1915 Çanakkale Köprüsü Kule Keson Temellerinin Kuru Havuzdan Islak Havuza Geçiş Töreni', Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın katılımıyla gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.