thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Biga’da Alper Şen Dönemi Resmen Başladı

Tarih: 03-04-2024 14:52:15 Güncelleme: 03-04-2024 14:54:15 + -


31 Mart Yerel Seçimleri'nde Biga Belediye Başkanı seçilen CHP'li Alper Şen, 2019-2024 dönemi Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'dan görevi devraldı. Biga Belediyesi önüne CHP Biga İlçe Başkanlığı'ndan destekçileriyle birlikte eden Alper Şen'in konuşmasının ardından dua okundu ve kurban kesildi. Daha sonra Alper Şen ve ekibi başkanlık makamına geçti.


Biga’da Alper Şen Dönemi Resmen Başladı

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Biga Belediye Başkanı seçilen CHP'li Alper Şen, 2019-2024 dönemi Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'dan görevi devraldı. Biga Belediyesi önüne CHP Biga İlçe Başkanlığı'ndan destekçileriyle birlikte eden Alper Şen'in konuşmasının ardından dua okundu ve kurban kesildi. Alper Şen ve ekibini Bülen Erdoğan ve ekibi belediye önünde karşıladılar. Karşılıklı iyi niyetli konuşmaların ardından devir teslim gerçekleştirildi.

Sorumluluklarının farkında olduklarını dile getiren Biga Belediye Başkanı Alper Şen; "Bugün itibariyle 5 yıllık görev ve yetki sorumluluğu ben ve arkadaşlarımdadır. Biga'nın değişimi ve gelişim için emek sarf eden, bugüne kadar çaba gösteren bütün başkanlarımıza, yöneticilerimize, personelimize Allah razı olsun demek istiyorum. Bülent başkanımız da Biga’mızın gelişimi için 5 yıl boyunca arkadaşlarıyla elinden geleni yaptı. Biz daha iyisini yapacağımızı iddia ettiğimiz için hemşerilerimiz bu sorumluluğu bize verdiler. Sorumluluğumuzun farkındayız. Yarın sabah itibariyle bu görevi layıkıyla yerine getirebilmek için var gücümüzle çalışmaya başlayacağız. Bu süreç içerisinde bizim buraya gelebilmemiz için vesile olan bütün hemşerilerime, oy vermiş vermemiş, hiç önemli değil, 60 bin nüfusun tamamına çok teşekkür ediyorum. Hep söylediğimiz gibi Biga inşallah yepyeni bir döneme girmiştir. Hızlı bir şekilde değişimi hissettirmeye gayret edeceğiz. Çok çalışacağız. Bugün itibariyle yetki ve sorumluluk ben ve arkadaşlarımdadır. Allah utandırmasın" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Biga Belediye Başkanı Alper Şen, meclis üyeleri ve ekibi başkanlık makamına geçti. Başkanlık koltuğuna oturan Alper Şen burada da basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Devir teslim törenine Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, CHP Çanakkale İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Biga İlçe Başkanı Cemal Mantar, CHP Biga Kadın Kolları Başkanı Özge Elmas, CHP Biga Gençlik Kolları Başkanı Biröz Tazıcı ve partililer ile destekçileri katıldılar. Biga Belediye Başkanı Alper Şen'in eşi Pınar Şen de törende yerini aldı.




Bu haber 1143 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER İLÇELERDEN Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI